Ottolenghi servies
We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover.......het prachtige servies van Yotam Ottolenghi is binnen! Yotam Ottolenghi is de eigenaar en chef-kok van zes restaurants en delicatessenwinkels in Londen. Hij is de auteur van acht succesvolle kookboeken, inclusief beroemde titels zoals Plenty, Jeruzalem en Simpel. Naast vele andere prijzen won Yotam tweemaal de Amerikaanse James Beard Award en de UK National Book Award. Yotam schrijft al meer dan dertien jaar een wekelijkse column voor de Saturday Guardian en is ook regelmatig terug te vinden in de New York Times. Zijn voorliefde voor groenten en ingrediënten die vroeger als ‘exotisch’ werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen het ‘Ottolenghi-effect’ noemen.
Read moreFermenteren op z'n Japans: Kimchi
De Japanse keuken wordt steeds populairder in ons land. Naast restaurants komen er steeds meer winkels die typisch Oosterse producten verkopen waardoor het ook eenvoudiger wordt om zelf Japanse gerechten te bereiden. Japanse Kimchi (gefermenteerde chinese kool) is een goed voorbeeld van een gerecht dat enorm in opkomst is.
Read moreAlles over Curry´s
Curry is een gerecht dat oorspronkelijk van het Indisch continent stamt en zich in de loop van de eeuwen over grote delen van Azië heeft verspreid. Het gerecht bestaat uit een combinatie van kruiden, specerijen, groenten en soms vlees. Er zijn vele varianten mogelijk en het gerecht kent ook regionale verschillen. Lees in dit Blog alles over Curry´s.
Read moreRoyal Deft Peacock Symphony servies
Peacock Symphony door Royal Delft is een veelzijdig Delfts Blauw servies voor zowel dagelijks gebruik als voor formele diners. Eetgerei om indruk te maken op je gasten. De handgemaakte collectie is geïnspireerd op de pauw, de vogel die symbool staat voor schoonheid, trots en waardigheid.
Read more