Wil je een keer eens wat anders bakken? Of benieuwd wat je nog meer allemaal kan maken met je bakvormen? In deze kookboeken vind je genoeg inspiratie voor de lekkerste hartig en zoete gerechten.
Benieuwd naar onze andere kookboeken? Kijk dan hier.
Wil je een keer eens wat anders bakken? Of benieuwd wat je nog meer allemaal kan maken met je bakvormen? In deze kookboeken vind je genoeg inspiratie voor de lekkerste hartig en zoete gerechten.
Benieuwd naar onze andere kookboeken? Kijk dan hier.
Minder'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der Heijden, culinair publicist en jurylid van 'Heel Holland Bakt' Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den Broek het de hoogste tijd om eens op de hartige toer te gaan. Het hartige bakboek bevat 60...
Modern Baking biedt de thuisbakker alles: van gezond bakken tot de echte bakklassiekers. Zoet, hartig en alles daartussenin. Laagdrempelige receptuur met verschillende thema’s, zoals karamel, koffie en toffee, fruit, zuivel, specerijen en chocola. Donna Hay start ieder hoofdstuk met overheerlijke taarten, cakes en koeken. De daarop volgende ‘quick...
Dit schitterende kookboek is een ware ode aan een van de meest iconische Britse gerechten: de pie. In dit boek vind je klassieke, maar ook zeer verrassende hartige en zoete pies. Maak nu die waanzinnig lekkere pie dauphinoise, pie gevuld met verschillende curries of juist de echte zalmpie of de klassieke pie met varkensvlees. Ook de zoete taartjes zijn...
Leer brood bakkenBrood bakken kun je leren! En Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven is gelukkig ook een meester in het uitleggen. Hij wil dat mensen daadwerkelijk leren en begrijpen wat er bij brood bakken komt kijken. Pas als je weet hoe het zit met de ingrediënten, tijden, technieken, temperatuur en materialen, kun je ook echt...
De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker. Het hele jaar door maken ze de lekkerste baksels: cheesecakejes met aardbeien in de lente, strandkoekjes in de zomer, rozijnenbollen in de herfst, en 's winters natuurlijk kruidnoten en kerstkransjes. En wat te denken van de honnepon, een ratjetoe of...
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en het konfijten van citrusschilletjes. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes...
Na 8 bakboeken en een succesvolle bakblog met inmiddels meer dan 700 recepten bundelt Rutger van den Broek in Rutger bakt de 100 allerbeste recepten zijn lekkerste en meest gebakken taarten, koekjes, cakes, gebakjes, broodjes en desserts. Wanneer een recept daaronder valt? Sommige recepten scoren goed op Rutgerbakt.nl, anderen komen aan de lopende band...
Heel Holland Bakt mee – Seizoen 2019-2020 is het bakboek bij de gezelligste bakwedstrijd van Nederland! Bak ook dit jaar weer mee met de technische opdrachten van tv. Of probeer de nieuwe, echt makkelijke bakrecepten, altijd goed. Van vrolijke jamkoekjes tot meringue kerstboompjes, met Heel Holland Bakt weet iedereen hoe het moet! In het Heel Holland...
Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met Koekjesbijbel gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken, zoals dennenkoeken en craquants met karamel en hazelnoten. Leer de basistechnieken met behulp van...
In Heel Holland Bakt Kerst vind je de lekkerste baksels - zoet én hartig - voor de feestdagen. Van zelfgebakken kerstkoekjes voor in de boom tot ware spektakelstukken voor bij het kerstdiner. Met kerstklassiekers als kerststol, koekhuisjes en bûche de Noël of pavlova-stapeltaart. Heel Holland Bakt staat garant voor de lekkerste baksels van Nederland....
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard je alle kneepjes van het bakken van taarten. De taartenbijbel biedt ruim 160 recepten voor lekkere, klassieke en spannende taarten. Hans biedt ook handige tips en aanwijzingen om de mooiste en lekkerste taarten op tafel te zetten.
Emma Herngreen heeft twee passies: bakken en vinyl verzamelen. Ze is een echte zoetekauw en houdt van zondig lekkere taarten, cakes, toetjes en verwenkoffies, maar dan alleen met plantaardige ingrediënten. Emma laat in het Funky vegan bakboek zien dat je, ook als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ook...
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert....
Heel Holland Bakt Appeltaart: de lekkerste bakrecepten met appels (en peren)! Voor liefhebbers van Heel Holland Bakt, thuisbakkers en appeltaart-afficionado's In Heel Holland Bakt Appeltaart vind je de allerlekkerste bakrecepten voor met appels en peren op een rij, om zelf thuis te bakken. Want wat is er gezelliger – en lekkerder – dan een stuk warme,...
Aan de hand van Donna Hay's overheerlijke recepten in dit prachtig vormgegeven themaboek Kerst - het kookboek, wordt kerstvieren een nog groter feest.Leer écht goede kalkoen uit de oven maken, zet zalig gebak op tafel en maak verrukkelijke bijgerechten van diverse soorten groente. Kerst- het kookboek staat boordevol met Donna's bewezen succesrecepten,...
Zelf gebakken taarten, koekjes, cake en broodjes zijn ultieme blijmakers! In dit boek vind je een verzameling van het mooiste klassieke gebak uit Nederland.De enige echte appeltaart, boterkoek, saucijnenbroodjes...Recepten die op het repertoire van geen enkele thuisbakker mogen ontbreken.Met de stap-voor-stap instructies kan het bijna niet misgaan. Voor...
In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten. Het ideale cadeau voor de pizza liefhebber!
Bloem, zout, water, een oven en een gietijzeren pan. Dat is alles wat je nodig hebt om zelf brood te maken! Door het brood te bakken in een pan, creëer je een mooie knapperige korst terwijl de kern luchtig blijft. In Brood uit de pan staan naast de basistechnieken voor het maken van je eigen zuurdesembrood ook 60 heerlijke broodrecepten. Naast klassieke...
Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebberMet meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers...
Met Het makkelijke bakboek bewijst Rutger van den Broek in 100 recepten dat bakken niet altijd moeilijk of tijdrovend hoeft te zijn. Stap voor stap, weinig ingrediënten, een korte bereidingstijd en zonder moeilijke technieken of dure apparaten. Meer dan een kom, handmixer, steelpan, oven en een aantal standaard bakvormen en wat keukengerei heb je niet...
Sociaal, bewust en snel, dat zijn de thema’s van dit allernieuwste seizoensboek Heel Holland Bakt Thuis. Want bakken, dat doe je voor elkaar, iets wat nu alleen maar meer telt. En voor wie thuis allesbehalve rustig is, zijn de snelle bakrecepten extra handig om tussen de bedrijven door iets lekkers uit de oven te toveren. Met naast de technische...
De Zoete Zusjes Saar en Janna leren kinderen vanaf 6 jaar koken in het leukste kinderkookboek boordevol heerlijke stap-voor-staprecepten.Het grote Zoete Zusjes kook- en bakboek zorgt gegarandeerd voor blije gezichten in de keuken en aan tafel! Saar en Janna, die je kent van hun YouTube-kanaal De zoete zusjes, maken koken makkelijk én leuk voor kinderen....
Hé, bak je mee? Met het nieuwe Heel Holland Bakt Kinderbakboek bakken kids de sterren van de hemel.Hé, bak je mee? Met het nieuwe Heel Holland Bakt Kinderbakboek bak je (alleen of samen) vrolijke confettikoekjes, een supermooie regenboogtaart voor een kinderfeestje en lekkere (gezonde) traktaties voor in de klas of gewoon zomaar. Leuk om te doen, en jong...
Nog meer broodrecepten van Hollands meest succesvolle bakker! Meer meesterlijk brood gaat verder waar Robèrt van Beckhovens eerste boek Meesterlijk brood ophoudt. De Meester Boulanger geeft in zijn tweede boek nog meer informatie over de broodnodige ingrediënten. Hij verklapt de tien gouden tips om teleurstellingen uit de oven te voorkomen. En, het...
Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verdergaat zonder uw instellingen te wijzigingen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op onze website. Als u dat wenst, kunt u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Zie voor meer informatie onze privacy policy