Sous Vide

Sous Vide

Er zijn 5 producten

Sous-vide koken is de nieuwe trend onder vele hobbykoks. Ook wordt er veel sous-vide gekookt in de horeca. Sous-vide is Frans voor vacuüm. Het betekend letterlijk vacuüm garen. Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmat...

Sous-vide koken is de nieuwe trend onder vele hobbykoks. Ook wordt er veel sous-vide gekookt in de horeca. Sous-vide is Frans voor vacuüm. Het betekend letterlijk vacuüm garen. Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor de bereiding van vlees, vis, groente, vruchten, desserts en zelfs cocktails.

Minder
Meer
Toont 1 - 5 of 5 producten

Filter by

Merk
more... less
Type
Kleur
Prijs
Maat
Filter

Informatie

Sluiten

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verdergaat zonder uw instellingen te wijzigingen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op onze website. Als u dat wenst, kunt u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Zie voor meer informatie onze privacy policy