Sous Vide

Sous Vide

Er zijn 4 producten

Sous-vide koken is de nieuwe trend onder vele hobbykoks. Ook wordt er veel sous-vide gekookt in de horeca. Sous-vide is Frans voor vacuüm. Het betekend letterlijk vacuüm garen. Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmat...

Sous-vide koken is de nieuwe trend onder vele hobbykoks. Ook wordt er veel sous-vide gekookt in de horeca. Sous-vide is Frans voor vacuüm. Het betekend letterlijk vacuüm garen. Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor de bereiding van vlees, vis, groente, vruchten, desserts en zelfs cocktails.

Minder
Meer
Toont 1 - 4 of 4 producten

Filter by

Merk
more... less
Type
more... less
Kleur
more... less
Prijs
17 160
Maat
more... less
Filter

Informatie

Sluiten

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verdergaat zonder uw instellingen te wijzigingen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op onze website. Als u dat wenst, kunt u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Zie voor meer informatie onze privacy policy