HORL

HORL

Met deze innovatieve en stijlvolle Horl 2 messenslijper, slijp jij binnen een handomdraai je messen weer vlijmscherp. Binnen een paar minuten heb je een vlijmscherp mes, met een snijvlak wat altijd in de juiste slijphoek is geslepen.

 

Over HORL

Vanuit het Duitse Zwarte Woud naar vele keukens wereldwijd. Een écht duits familiebedrijf die het hout uit het Zwarte Woud gebruiken om deze prachtige producten te maken. Met de stijlvolle messenslijpers van HORL zijn je messen in slechts enkele minuten zo scherp als nieuw. Een slim ontwerp maakt het slijpen van messen makkelijker en een stuk leuker.

 

Ons verhaal begon met een goed instinct en veel fantasie. En uiteindelijk het onderbuikgevoel dat uit een simpel idee iets groots kan voortkomen. Omdat niemand om een nieuwe messenslijper vroeg. De ontwerp- en constructievaardigheden van vader en zoon Timo en Otmar leidden aanvankelijk tot de eerste generatie slijpers, maar later verhuisden ze het bedrijf uit hun kelderwerkplaats en bezet het bedrijf nu twee kantoorlocaties in Freiburg Duitsland. Samen met ons groeiende team blijven we het HORL®-verhaal schrijven en zijn we verheugd om steeds meer mensen nationaal en internationaal te inspireren.

 

Missie van HORL:
We houden van producten die functioneren, stijlvol zijn en bij elk gebruik goed aanvoelen. Met ons HORL®-assortiment willen we ervaringen oproepen, enthousiasme opwekken en wow-momenten bieden. We willen het leven van mensen verrijken en een vaste waarde worden in de keukens van de wereld.

Filteren op
Prijs
Merk
Type
Kleur
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.