Anti Aanbak Koekenpannen

Anti Aanbak Koekenpannen

Anti Aanbak koekenpannen van Le Creuset

De Anti Kleef koekenpannen komen uit de Les Forgees collectie van Le Creuset. De koekenpannen hebben een ultra sterke anti aanbaklaag zonder PFOA. Ze bevatten GEEN schadelijke stoffen. Ze hebben een geweldige warmteverdeling voor optimaal bakresultaat. De pannen kunnen op alle warmtebronnen inclusief inductie. De roestvrijstale steel is hol van binnen waardoor hij minder snel warm wordt. De pannen hebben een uitzonderlijke duurzaamheid waardoor er ook levenslange garantie op wordt gegeven. Na gebruik kunnen de Anti Aanbak koekenpannen in de vaatwasser. Maar voor het mooiste behoud van de pan adviseren wij met de hand af te wassen.

 

Anti Anbak koekenpannen van Scanpan 

De Anti Aanbakpannen van ScanPan hebben een revolutionair oppervlak van Stratanium. Gemaakt met de eisen voor en door chef's. Extreem hard, duurzaam en uitzonderlijke laag voor makkelijk loslaten van voedsel en makkelijk te reinigen. In Scanpan Anti Aanbak koekenpannen kun je een knapperige korst krijgen door de unieke Stratanium laag. Je krijgt 10 jaar garantie op de Scanpan pannen.

 

Anti Aanbak koekenpannen van DUCQ 

De Anti Aanbak pannen van DUCQ hebben een roestvrijstalen buitenzijde en een Anti kleef laag aan de binnenzijde. Zo profiteer je van beide kwaliteiten. Goede warmteverdeling en profijt van een anti aanbak laag.

 

Het advies is om in Anti Aanbak pannen houten of silicone keukengerei te gebruiken. Zo beschadig je de laag niet in de pan.

Filteren op
Prijs
Merk
Type
Materiaal
Kleur
Maat
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking