Levering

Bezorgen en afhalen:

Voor het verzenden van goederen maken wij gebruik van DHL.
Wij streven er naar bestellingen die voor 15:00 uur besteld & betaald zijn, dezelfde dag te versturen mits voorradig.
In de regel wordt je bestelling binnen 24 uur aangeboden op het opgegeven adres.


Bestellingen die op vrijdagmiddag na 15.00 uur, zaterdag of zondag gedaan worden, worden op dinsdag verzonden.

 

Afhalen in Deventer:

Tijdens de bestelling kun je aangeven of je je bestelling in onze winkel wenst af te halen. De winkel is open van dinsdag t/m zaterdag.
Wij zitten aan de Smedenstraat 22 in Deventer.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen boven de € 45,00 worden gratis verzonden binnen Nederland.

Voor bestellingen onder de € 45,00 wordt er € 7,95 verzendkosten per bestelling in rekening gebracht.

Voor bestellingen naar België, Frankrijk en Duitsland wordt er boven de € 85,- gratis verzonden.Voor bestellingen onder de € 85,- wordt er €8,95 verzendkosten in rekening gebracht.

 

Waar leveren wij?

Wij leveren in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Italië en Duitsland.

Staat jou land er niet bij? Neem even contact met ons op er is veel mogelijk.

 

Voldoen de geleverde goederen niet aan uw verwachting?

Je hebt tot 14 dagen na ontvangst van jouw product(en) de tijd om jouw bestelling te controleren en er voor te kiezen om de koop te annuleren, mits het product compleet, ongebruikt en onbeschadigd is. Dit kunt je zonder opgave van reden doen, wij waarderen het echter wel als je een reden opgeeft zodat wij een betere service kunnen aanbieden.

 

Bedenktijd/Herroepingsrecht:

Bij een aankoop via een webwinkel heb je altijd de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd start vanaf het moment dat je aankoop is afgeleverd. Binnen deze periode kunt je jouw aankoop zonder reden annuleren.

 

In het kort:

  • Wij hanteren een bedenktijd van 14 dagen voor alle artikelen
  • Wilt je iets retourneren of ruilen? Laat het ons dan weten
  • Je krijgt binnen 14 dagen je geld terug

 

 

Retourneren of ruilen: wat moet ik doen?

Wil je jouw bestelling om welke reden dan ook terugsturen of omruilen? Binnen de bedenktijd kunt je het artikel aan ons retourneren.

Als je jouw aankoop wilt retourneren of ruilen, is het belangrijk dat je ons dit binnen de bedenktermijn laat weten. Wij sturen je dan een retourformulier dat je bij jouw retourzending dient te stoppen. Dit formulier kun je ook gebruiken om aan te geven dat je het product wilt ruilen..

De verzendkosten voor het retourneren (van jou naar Senses of Living) zijn voor eigen rekening.

Je krijgt in het geval van retourneren zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding jouw geld terug tenzij wij binnen deze termijn je retourzending nog niet hebben ontvangen of tot je hebt aangetoond dat je de producten hebt geretourneerd. Je kunt je aankoop zelf naar ons terugsturen.

Je krijgt je geld met hetzelfde betaalmiddel terug als waarmee je hebt betaald. Je maakt geen kosten voor het retourneren indien er sprake is van garantie: terugsturen is niet altijd gratis.

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Ik wil mijn bestelling terugsturen: je kunt je bestelling per post terugsturen naar onze winkel in Deventer. Gebruik de originele verpakking voor het retourneren. Vergeet niet het retourformulier bij het artikel te verpakken!

 

Ik wil mijn bestelling zelf terugbrengen: Je kunt je bestelling zelf terugbrengen naar onze winkel. Vergeet niet het retourformulier bij het artikel te verpakken!

 

Retourneren algemeen geldt:

Het product dient ten alle tijden schoon, ongebruikt, compleet en indien redelijkerwijs mogelijk retour gezonden te worden in de (onbeschadigde) originele verpakking. Schrijf geen tekst op de originele verpakking en plak geen stickers of plakband op de originele verpakking. Het te retourneren artikel dient verpakt te worden in een stevige verzenddoos en indien mogelijk vergezeld van een afdruk 'Retouraanvraag', kopie factuur.

Alleen dan kunnen wij zorgen voor een spoedige afhandeling.

Na ontvangst van de product(en) in originele staat, compleet en indien mogelijk met originele verpakking zullen wij het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten (van Senses of Living naar jouw) die bij de aankoop zijn berekend binnen 14 werkdagen crediteren. (vanzelfsprekend dient het artikel dan ook in ons bezit te zijn en houdt rekening met de overboektermijn van de bank).

De verzendkosten voor het retourneren (van jouw naar Senses of Living) zijn voor eigen rekening. Voor de terugbetaling gebruiken wij het betaalmiddel / rekeningnummer welke je hebt gebruikt bij de aankoop.

In het geval de retournering gebruikt is, incompleet is of in het geval van beschadigingen aan het product zal Senses of Living de hoogte van het te crediteren bedrag bepalen.

Senses of Living houdt ten alle tijden het recht een retournering te weigeren indien deze niet in volledige nieuwstaat verkeerd of niet aan onze voorwaarden voldoet. Voor het retourneren en terugbetalen worden door ons geen kosten in rekening gebracht. 

Retourneren gaat geheel op eigen risico en kosten. Wij adviseren een verzendbewijs van de vervoerder achter de hand te houden. Met de trackingcode van het pakket kun je eenvoudig je zending volgen en bij eventuele vermissing bij de vervoerder navraag doen. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden door ons geweigerd. De verzendkosten voor garantieaanvragen of verkeerd ontvangen producten hoef je echter niet zelf te bekostigen, hiervoor ontvangt u van ons een verzendetiket waarmee u de garantieaanvraag kosteloos kunt verzenden, eventuele eigen gemaakte verzendkosten, of aanlevering buiten onze voorwaarden om worden echter niet door ons vergoed. Het is mogelijk dat je voor een retournatie telefonisch gecontacteerd wordt.

 

Retouradres:
Senses of Living

Smedenstraat 22

7411 RC Deventer

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.