Plaatstaal Koekenpannen

Plaatstaal Koekenpannen

In alle (top)restaurants, wereldwijd, worden plaatstalen pannen gebruikt. Waarom kiezen de echte Chefs een plaatstalen pan boven andere pannen? Deze pannen zijn zeer veelzijdige werkpaarden: de ideale pannen voor koken, bakken, grillen en braden. Ze kunnen tegen zeer hoge temperaturen. Sterk, robuust en onverwoestbaar. Een duurzame alternatief. Voor een leven lang kookplezier. Wij hebben plaatstalen koekenpannen van DeBuyer en Skottsberg.

 

De plaatstalen koekenpannen van Skottsberg zijn al van te voren ingebrand. Deze kun je na aankoop direct gebruiken.

 

De plaatstalen koekenpannen van DeBuyer dien je voor gebruik in te branden.

 

De voordelen van een plaatstaal koekenpan:
- Bestand tegen zeer hoge temperaturen
- Sterk, Robuust en onverwoestbaar
- Duurzaam, voor een leven lang kookplezier
- Na inbranden en ingebruikname vormt de pan zelf uitstekende antikleef-eigenschappen!
- Je kunt alle type keukengerei gebruiken. RVS, hout en silicone
- Voor alle warmtebronnen inclusief de oven

 

De nadelen van een plaatstalen koekenpan:
- De pannen zijn over het algemeen zwaar
- Ze mogen niet in de vaatwasser. Je wast ze alleen met lauw warm water af.
- Je houdt de pan wat vettig en hebt dus een vettig pan in je keukenkastje.

Filteren op
Prijs
Merk
Type
Materiaal
Kleur
Maat
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking