In alle (top)restaurants, wereldwijd, worden plaatstalen pannen gebruikt. Waarom kiezen de echte Chefs een plaatstalen pan boven andere pannen? Deze pannen zijn zeer veelzijdige werkpaarden: de ideale pannen voor koken, bakken, grillen en braden. Ze kunnen tegen zeer hoge temperaturen. Sterk, robuust en onverwoestbaar. Een duurzame alternatief. ...
In alle (top)restaurants, wereldwijd, worden plaatstalen pannen gebruikt. Waarom kiezen de echte Chefs een plaatstalen pan boven andere pannen? Deze pannen zijn zeer veelzijdige werkpaarden: de ideale pannen voor koken, bakken, grillen en braden. Ze kunnen tegen zeer hoge temperaturen. Sterk, robuust en onverwoestbaar. Een duurzame alternatief. Voor een leven lang kookplezier. Wij hebben plaatstalen koekenpannen van DeBuyer en Skottsberg.
De plaatstalen koekenpannen van Skottsberg zijn al van te voren ingebrand. Deze kun je na aankoop direct gebruiken.
De plaatstalen koekenpannen van DeBuyer dien je voor gebruik in te branden.
De voordelen van een plaatstaal koekenpan:
- Bestand tegen zeer hoge temperaturen
- Sterk, Robuust en onverwoestbaar
- Duurzaam, voor een leven lang kookplezier
- Na inbranden en ingebruikname vormt de pan zelf uitstekende antikleef-eigenschappen!
- Je kunt alle type keukengerei gebruiken. RVS, hout en silicone
- Voor alle warmtebronnen inclusief de oven
De nadelen van een plaatstalen koekenpan:
- De pannen zijn over het algemeen zwaar
- Ze mogen niet in de vaatwasser. Je wast ze alleen met lauw warm water af.
- Je houdt de pan wat vettig en hebt dus een vettig pan in je keukenkastje.
De koekenpannen van De Buyer zijn erg geliefd vanwege hun gelijkmatige en zeer efficiënte warmteverdeling. Het dichtschroeien van vlees of bereiden van wokgerechten gaat moeiteloos en razendsnel, dankzij de uitstekende hitteabsorptie.De lange steel is zo geplaatst dat je handen niet te dicht bij de warmte kunnen komen. Een antiaanbaklaag is overbodig; na...
De koekenpannen van De Buyer zijn erg geliefd vanwege hun gelijkmatige en zeer efficiënte warmteverdeling. Het dichtschroeien van vlees of bereiden van wokgerechten gaat moeiteloos en razendsnel, dankzij de uitstekende hitteabsorptie.De lange steel is zo geplaatst dat je handen niet te dicht bij de warmte kunnen komen. Een antiaanbaklaag is overbodig; na...
De koekenpannen van De Buyer zijn erg geliefd vanwege hun gelijkmatige en zeer efficiënte warmteverdeling. Het dichtschroeien van vlees of bereiden van wokgerechten gaat moeiteloos en razendsnel, dankzij de uitstekende hitteabsorptie.De lange steel is zo geplaatst dat je handen niet te dicht bij de warmte kunnen komen. Een antiaanbaklaag is overbodig; na...
De koekenpannen van De Buyer zijn erg geliefd vanwege hun gelijkmatige en zeer efficiënte warmteverdeling. Het dichtschroeien van vlees of bereiden van wokgerechten gaat moeiteloos en razendsnel, dankzij de uitstekende hitteabsorptie. De lange steel is zo geplaatst dat je handen niet te dicht bij de warmte kunnen komen. Een antiaanbaklaag is overbodig; na...
In alle (top)restaurants, wereldwijd, worden plaatstalen pannen gebruikt. Waarom kiezen de echte Chefs een plaatstalen pan boven andere pannen? Deze pannen zijn zeer veelzijdige werkpaarden: de ideale pannen voor koken, bakken, grillen en braden. Ze kunnen tegen zeer hoge temperaturen. Sterk, robuust en onverwoestbaar. Hét duurzame alternatief voor...
In alle (top)restaurants, wereldwijd, worden plaatstalen pannen gebruikt. Waarom kiezen de echte Chefs een plaatstalen pan boven andere pannen? Deze pannen zijn zeer veelzijdige werkpaarden: de ideale pannen voor koken, bakken, grillen en braden. Ze kunnen tegen zeer hoge temperaturen. Sterk, robuust en onverwoestbaar. Hét duurzame alternatief voor...
In alle (top)restaurants, wereldwijd, worden plaatstalen pannen gebruikt. Waarom kiezen de echte Chefs een plaatstalen pan boven andere pannen? Deze pannen zijn zeer veelzijdige werkpaarden: de ideale pannen voor koken, bakken, grillen en braden. Ze kunnen tegen zeer hoge temperaturen. Sterk, robuust en onverwoestbaar. Hét duurzame alternatief voor...
Deze koekenpan van De Buyer is gemaak van plaatstaal en kan hierdoor goed tegen hoge temperaturen, dit zorgt ook voor een optimale warmteverdeling door de pan.Na vaker gebruik van de pan ontstaat er een natuurlijke anti-aanbaklaag. Je dient de pan hiervoor in te branden. Door een neutrale olie in te branden ontstaat een vettig laagje. De koekenpan is...
Deze plaatstalen koekenpan van De Buyer zorgt voor een uitstekende karamalisatie van voedsel. Plaatstaal is een zware kwaliteit materiaal waarmee je je eigen natuurlijke anti kleef laag maakt door hem in te branden. Deze ronde vorm in de pan maakt hem ideaal voor het draaien van ommeletten en op een bord je laten glijden. De koekenpan heeft een diameter...
Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verdergaat zonder uw instellingen te wijzigingen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op onze website. Als u dat wenst, kunt u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Zie voor meer informatie onze privacy policy