Wat geef je een kookliefhebber cadeau? Een goed kookboek kan nooit kwaad. Breng de amateur kok op nieuwe ideeën of daag ze uit een keer buiten de comfort zone te koken. Van bakken, bbq, vegatarisch tot speciasatie op oven, stomen, tajine, slowcooker en meer. Cadeautje? Wij pakken gratis je bestelling feestelijk in.
Wat geef je een kookliefhebber cadeau? Een goed kookboek kan nooit kwaad. Breng de amateur kok op nieuwe ideeën of daag ze uit een keer buiten de comfort zone te koken. Van bakken, bbq, vegatarisch tot speciasatie op oven, stomen, tajine, slowcooker en meer. Cadeautje? Wij pakken gratis je bestelling feestelijk in.
MinderHet is de oer-manier van koken, die nog steeds overal ter wereld wordt toegepast: grillen. Meer basic kan het niet en tegelijk is het door grillmeesters tot een ware kunst verheven. Ook in de eigen achtertuin zijn de mogelijkheden eindeloos.Met de 35 recepten in dit boek en een barbecue of grillpan in de aanslag zet je de meest indrukwekkende...
Zelf gebakken taarten, koekjes, cake en broodjes zijn ultieme blijmakers! In dit boek vind je een verzameling van het mooiste klassieke gebak uit Nederland.De enige echte appeltaart, boterkoek, saucijnenbroodjes...Recepten die op het repertoire van geen enkele thuisbakker mogen ontbreken.Met de stap-voor-stap instructies kan het bijna niet misgaan. Voor...
Maak je gerechten uit een kookboek of een blog op de tablet met behulp van deze tablet-/kookboekhouder uit de PHIL-collectie van Point-Virgule. PHIL - een collectie moderne en elegante woonaccessoires in warme en rijke kleuren. Door het aanbrengen van hoogwaardige Amerikaanse poederlak krijgt het metaalwerk een delicate en verfijnde look. Elegantie,...
'The Curry Guy Veggie' is de logische opvolger van de succestitels 'The Curry Guy' en 'The Curry Guy Easy'. Waar anders dan in India is de vegetarische keuken diepgeworteld in de cultuur, ruim 30% van de bevolking is er vegetariër. In zijn nieuwe boek geeft Dan Toombs meer dan 100 vegetarische curry's en andere vegagerechten voor de thuiskok.'The Curry...
Haal meer uit de airfryer met dit boek vol originele recepten, ideeën en tips. Want het populaire 'heteluchtfrituren' is niet alleen gezond, snel en handig, maar bovendien enorm veelzijdig. Denk naast frites en snacks eens aan heerlijk gegratineerde lasagne, gegrild buikspek, gebakken groenten en garnalen, gepofte banaan of zelfs koekjes en cakes! De...
Maak je gerechten uit een kookboek of een blog op de tablet met behulp van deze tablet-/kookboekhouder.Door het aanbrengen van hoogwaardige Amerikaanse poederlak krijgt het metaalwerk een delicate en verfijnde look. Elegantie, eenvoud en verleidelijke vormgeving. Ideaal voor elk modern interieur! Kleur: Donkerblauw
Met 'Een jaar in de moestuin' heeft de gebruiker een praktisch en overzichtelijk boekwerk in bezit voor jarenlang moestuinplezier. Voor beginners en gevorderden, voor mensen met een lapje grond, (postzegel)tuintje of balkon. Van A tot Z leer je optimaal moestuinieren. Teel je eigen groente, fruit en kruiden en leer goed te plannen. Welke gewassen zijn de...
Voor alle fans van Blond Amsterdam en de Nederlandse keuken: in deze nieuwe uitgave van Blond’s Hollandse happen vind je de beste gehaktballen, de lekkerste kroketten en beste stamppotten van toen, met een originele Blond Amsterdam-twist van nu. Een perfecte aanvulling op je Blond Amsterdam servies collectie. Leuk om cadeau te geven. Dit boek in in april...
De Airfryer is een regelrechte hit. In Het airfryer kookboek ontdek je hoe je met dit unieke keukenapparaat de lekkerste krokante snacks maakt met tachtig procent minder vet. Je kunt er ook mee bakken, grillen en roosteren, en in dit kookboek vind je meer dan twintig snelle, makkelijke, lekkere én gezonde recepten. Voor snacks, hoofdgerechten en zelfs...
De vrolijkste manier om eten nét even gezelliger te presenteren? Doe zoals de hippe food-trucks en 'stick it on a stick'. Of serveer het met eetstokjes. In dit boek vind je een heerlijke verzameling wereldse hapjes en bites, mét stokjes of op een stokje. Van verrassende saté tot trendy sushi en van lams-kofta tot yakitori. Omdat het feestelijk, hip en...
Voor de echte burgerliefhebber! Met deze verzameling homemade burgers is je repertoire onuitputtelijk: vantijdloze klassiekers tot echte showstoppers, plus een hele reeks innovatievevegetarische en veganistische varianten. Leer hoe je de perfecte basis maakt voor spannende burgercreaties die je serveert met zelfgemaakte sauzen en heerlijke bijgerechten....
Jord Althuizen's nieuwste BBQ-boek Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites, met barbecuerecepten voor iedereen, voor fans van BBQ USA-style en Smokey Goodness.Back to the USA we go! In Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites neemt pyro-culinair avonturier Jord Althuizen je mee naar de States. Want soms heb je simpelweg geen tijd voor het echte BBQ...
Als het leven je citroenen geeft, dan kun je véél meer dan alleen limonade maken. Jadis Schreuder, een fris gezicht in de culinaire wereld, toont in dit kookboek de veelzijdigheid van de gele smaakmaker: hij is niet alleen ontzettend gezond, maar opent ook een wereld vol spannende smaaksensaties. Bak vlees en vis malser dan ooit tevoren, geef groente een...
'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der Heijden, culinair publicist en jurylid van 'Heel Holland Bakt' Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den Broek het de hoogste tijd om eens op de hartige toer te gaan. Het hartige bakboek bevat 60...
Een tajine is een aardewerken schaal die wordt gebruikt om Noord-Afrikaanse gerechten in te bereiden. In dit receptenboek worden traditionele stoofschotels gemaakt met deze prachtige schaal. De uitgebreide inleiding bevat alle informatie die nodig is voordat men met een tajine kan gaan werken. Francis van Arkel heeft een aantal heerlijke recepten...
Erin Gleeson - de New York Times bestseller auteur van Het Forest Feast kookboek - heeft haar lezers meegenomen naar haar pittoreske boshut met prachtige foto's van haar magische bijeenkomsten en haar energieke manier van vegetarisch koken. In dit boek neemt Gleeson de lezer mee naar Europa, met recepten die haar inspireerden tijdens een familievakantie...
Een borrel of barbecue maak je in een handomdraai een beetje bijzonderder met een homemade smeersel of spread. De 35 wereldse dippers in dit boek zijn verrassend eenvoudig om zelf te maken en kunnen vaak van tevoren worden bereid. Van guacamole tot aioli en van klassieke kruidenboter tot Zuid-Amerikaanse peppadewspread. En naast klassiekers ook...
Nergens wordt het leven uitbdundiger gevierd dan in Tel Aviv, de vrolijkse en toleranste stand van het Midden -Oosten. De inwoners zijn jong, creatief en stralen tomeloze levenslust uit. Dit boek is een culinair paradijs dat begint op straat. Onovertroffen fastfood als Choemoes, Flafel en sabich. Het boek is een kookboek, leesboek en reisgids ineen. Een...
n SLA Easy vind je toegankelijke, lekkere salades die je dagelijks snel kunt maken. Dit kookboek van saladebar SLA, met recepten van Ida de Haart, geeft inspiratie voor gezonde en makkelijke gerechten. Snelle salades voor elke dag is het eerste deel van de toegankelijke serie SLA Easy, met de beste saladerecepten van SLA.De hippe saladebar SLA (op social...
Hollands is hip! Gelukkig (her)ontdekken we steeds meer onze prachtige streekproducten en onze vier seizoenen met elk zijn eigen charme. Dit boek is een ode aan al die mooie ingrediënten van eigen bodem. De 35 lekkerste Nederlandse recepten zijn hierin verzameld. Niet alleen klassieke snert en smakelijke stamppotten, maar ook 'risotto' van parelgort en...
Essentiële kennis voor alle eters, koks en kokers van Nederland, dat is De grote Kleyn. Culinair compendium. Een dikke bijbel van maarliefst 1000 pagina's barstensvol informatie over ingrediënten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette. En dat genoteerd zoals alleen Onno Kleyn dat kan, op een...
Als u graag gezonde, degelijke maaltijden klaarmaakt maar daar doordeweeks geen tijd voor heeft, is dit boek net iets voor u. In ongeveer 20 minuten tijd bereidt u aan het begin van de dag een heerlijke maaltijd voor, die u overdag gaar laat worden in de slowcooker. 's Avonds bij thuiskomst wacht er dan een stevige soep, verwarmende stoofpot, een geurige...
Eat Love Pizza is het verslag van een roadtrip op zoek naar de traditie van pizza en zijn ontelbare varianten. Onze fotografen schoten beelden van boeren en bakkers, gepassioneerde producenten en een vleugje dolce vita. We reisden van de hak van de laars over de vulkaan naar de bakermat van de pizza, Napels. Via Rome, Gent en Dikkebus ging het naar...
Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verdergaat zonder uw instellingen te wijzigingen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op onze website. Als u dat wenst, kunt u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Zie voor meer informatie onze privacy policy