De Riyouri lijn van Sabatier hebben een unieke look doordat zowel lemmet als handvat uit één stuk X45CrMoV15 Roestvrij staal is gemaakt. De Riyouri serie is ontworpen aan de hand van de Oosterse keuken. Riyouri betekent in het Japans namelijk "keuken". De lemmetsnedes zijn geslepen onder een extra scherpe hoek en ultrafijn gewet en gepolijst. De...
De Riyouri lijn van Sabatier hebben een unieke look doordat zowel lemmet als handvat uit één stuk X45CrMoV15 Roestvrij staal is gemaakt. De Riyouri serie is ontworpen aan de hand van de Oosterse keuken. Riyouri betekent in het Japans namelijk "keuken". De lemmetsnedes zijn geslepen onder een extra scherpe hoek en ultrafijn gewet en gepolijst. De messen zijn los verkrijgbaar of als set in een blok.
MinderDe Riyouri serie van Diamant Sabatier is een knipoog naar de Oosterse keuken. Dit vlijmscherpe Riyouri hakmes past daar perfect bij. Hak en bewerk je groenten met de topkwaliteit die je gewend bent van Diamant Sabatier. Het Riyouri hakmes van Diamant Sabatier is een mooie aanvulling op de geliefde Riyouri-serie. Het hakmes is natuurlijk bij uitstek...
Allround met extra breed lemmet van 20 cm. Voor trancheren van vlees en vis en fijnsnijden of hakken van groenten en kruiden.
Dit broodmes van Diamant Sabatier Riyouri is gemaakt van x45crmov15 en heeft een lengte van 20cm. De Diamant Sabatier broodmessen zijn ideaal voor het snijden van zowel warm als koud brood. Ook zijn deze messen geschikt voor voor het snijden van zacht fruit of groente, zoals een tomaat. De unieke messen uit de Diamant Sabatier Riyouri serie zijn extra...
De Riyouri serie is ontworpen aan de hand van de Oosterse keuken. Riyouri betekent in het Japans namelijk "keuken". Het tomaten, worst, kaasmesje mag niet ontbreken. Het volledig stalen mes is geheel naadloos en daardoor extra hygiënisch. De messen zijn heel scherp doordat ze op een fijnere hoek geslepen zijn en extra fijn zijn afgewerkt. Hierdoor snijd...
Klein koksmes uit de Diamant Sabatier Riyouri serie. Ideaal voor het snijden van groenten, vlees en vis en als wiegemes voor kruiden. Lemmet 15 cm lang, extra breed voor meer vingerruimte. De Riyouri koksmessen zijn ontworpen met een knipoog naar de Oosterse keuken. Naadloze perfectie. Sowieso voldoen alle Diamant Sabatier messen aan de scherpste eisen....
Spits lemmet van 11 cm. Voor het snijden van allerlei groenten en kaas en het snipperen van uien.
Het Aziatische allround mes voor snijden van vlees en vis en voor hakken van groenten. Met extra breed lemmet van 17 cm en met antikleefkuiltjes.
Een prachtset van Sabatier met de meest gebruikte keukenmessen in een naturel eiken blok. Het Lemmet en heft van de Sabatier Riyouri messen zijn door een speciale techniek naadloos tot één stuk staal gelast. Ze zijn gemaakt van hooggelegeerd X45Crmov15 staal; hierdoor blijft het mes langer scherp. De messen werken zeer hygiënisch door naadloze afwerking...
Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verdergaat zonder uw instellingen te wijzigingen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op onze website. Als u dat wenst, kunt u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Zie voor meer informatie onze privacy policy