WMF

WMF

Of het nu om een hobbykok of prof gaat, een vegetariër of vleesliefhebber, een ruime of kleine keuken: in iedere keuken is het noodzakelijk een aantal verschillende messen te hebben! WMF heeft een hoogwaardige messenserie: Spitzenklasse Plus en Kineo.

 

De Spitzenklasse Plus:
Het ontwerp heeft afgeronde heftranden waardoor de messen nog beter in de hand liggen. Het naadloze ontwerp van de heften, een gesmede krop voor de juiste balans en de Performance Cut lemmeten garanderen dat je er schoon, veilig en betrouwbaar mee kunt werken. De collectie is zeer divers en biedt een geschikt mes voor iedere kok en ieder ingrediënt: van klassiekers zoals koksmessen, universele- en groentemessen met verschillende lemmetlengtes tot Chinese koksmessen in verschillende uitvoeringen en Santoku- en steakmessen. Ingrediënten voorbereiden wordt nu een leuk werkje!

 

WMF Kineo messen:
Betaalbaar, modern en helemaal on-trend zijn de KINEO messen van WMF. Het ontwerp is geïnspireerd door de laatste trends binnen interieur, architectuur en automotive. De nieuwste WMF messenserie KINEO worden in Duitsland handgemaakt voor duurzame en vlijmscherpe resultaten. Dit dankzij de speciaal ontwikkelde ‘Performance Cut’ technologie, die zorgt dat de messen langdurig hun scherpte behouden

Filteren op
Prijs
Merk
Type
Materiaal
Kleur
Maat
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking