WMF Kineo Santokumes 18 cm
WMF Kineo Santokumes 18 cm
WMF Kineo Santokumes 18 cm
WMF Kineo Santokumes 18 cm

WMF Kineo Santokumes 18 cm

Inmiddels een populair mes in de Nederlandse keuken, het Santokumes. Oorspronkelijk uit Japan en voornamelijk bedoeld voor het snijden van groentes voor een wokgerecht of flinter dunne vis voor de sushi. Naast dat dit mes vlijmscherp is, wordt het ook vaak gekenmerkt door zijn speciale gebogen en hoge vorm. Het messtaal is 18 cm lang en het lemmet is breder dan het handvat. Hierdoor heb je meer ruimte en grip voor je wijsvinger. Voor wie graag in de keuken staat is dit Japanse mes een waardevolle toevoeging aan je messencollectie. Dankzij de WMF performance Cut technologie afwerking is het lemmet daarnaast twee keer zo scherp dan de normale standaard (DIN-8442-5) vereist en blijft het mes ook erg lang scherp. Reinig je messen niet in de vaatwasser, zo blijven ze langer scherp

 

WMF Kineo messen

Betaalbaar, modern en helemaal on-trend zijn de KINEO messen van WMF. Het ontwerp is geïnspireerd door de laatste trends binnen interieur, architectuur en automotive. De nieuwste WMF messenserie KINEO worden in Duitsland handgemaakt voor duurzame en vlijmscherpe resultaten. Dit dankzij de speciaal ontwikkelde ‘Performance Cut’ technologie, die zorgt dat de messen langdurig hun scherpte behouden.

 

Special gehard messtaal ​

Tijdens het productieproces wordt het mes verhit in verschillende temperaturen. Dit zorgt voor een extreem hard eindresultaat. Het speciale messtaal zorgt ervoor dat de messen stevig en corrosiebestendig zijn.​

 

Hoge stabiliteit ​tijdens het snijden

Het mesblad heeft een secundair gesneden ontwerp wat de stabiliteit van het blad gelijkmatig versterkt tijdens het snijden.

 

Kinetic Design​

Het ergonomische handgreep ontwerp met roestvrijstalen doppen zorgt voor een comfortabele grip en een uitgebalanceerd gevoel tijdens gebruik. Daarnaast is het natuurlijk ook erg stijlvol.

 

WMF Performance Cut technologie

Dit is een unieke en speciaal ontwikkelde technologie van WMF die ervoor zorgt dat de messen tot wel 2x scherper worden dan standaard vereist. Dit komt door dat het messtaal extra gehard wordt door een speciale behandelmethode in de oven. Hierna wordt elk mes afzonderlijk gecontroleerd en tweezijdig geslepen in een hoek van 13° graden. Het resultaat zijn langdurig vlijmscherpe messen met perfect snijresultaat en geschikt voor zowel rechts- als linkshandige.

 

De eigenschappen

- Een uniek en modern kinetisch design volgens de laatste trends​

- Het speciale extreem harde messtaal zorgt ervoor dat de messen stevig en corrosiebestendig zijn

- Het lemmet met secundair gesneden ontwerp, versterkt de stabiliteit van het blad gelijkmatig​ tijdens gebruik

- Het kinetisch design zorgt voor een gebalanceerde en comfortabele grip tijdens het snijden.

- Performance Cut technologie maakt de messen 2 keer scherper dan de standaard vereist (55-58 HRC en 600 HVC)

Laatste items in voorraad
€ 54,95
Incl. BTW

WMF PANNEN, BESTEK EN KEUKENGEREI

Al vanaf 1853 heeft WMF hoge kwaliteit kook en keukengerei. Bij Senses of Living vindt je een groot assortiment WMF pannen, bestek en keukengerei. Van de voorbereiding tot samen genieten aan tafel; WMF biedt al meer dan 160 jaar kwalitatief hoogwaardige, fuctionele en mooi vormgegeven producten die voor een culinaire ervaring zorgen. Ze zijn continu bezig met innovaties.

 

WMF werkt met 4 momenten;

Voorbereiden- Snijden, hakken, schuimen, roeren – niets gaat er boven het kookplezier.

Koken - Laat het braden, stomen, borrelen en pruttelen! Nu kan het koken beginnen met de potten en pannen van WMF

Dineren - Dek de tafel, serveer, geniet! Het eten is klaar. De bestekcollectie van WMF bestaat uit maar liefst 20 series met ieder hun eigen ontwerp.

Drinken - Drink op en vul bij! Met de prachtige Drinking collectie van WMF kan elk drankje in stijl worden geserveerd - voor, tijdens en na het eten!

Type
Santokumes
Kleur
RVS
Maat
18 cm
1896176032
Nieuw
4000530716743
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking