WMF Vleesmes 20 cm Chef'S Edition
WMF Vleesmes 20 cm Chef'S Edition
WMF Vleesmes 20 cm Chef'S Edition
WMF Vleesmes 20 cm Chef'S Edition

WMF Vleesmes 20 cm Chef'S Edition

WMF Vleesmes Chef's Edition 20 cm

Rundvlees, kip of lamsvlees, rauw, gekookt of geroosterd, een vleesmes zal met gemak elk soort vlees snijden. Vleesmessen hebben een licht gebogen, puntig lemmet van tussen de 15 en 20 cm. Dit is namelijk de optimale lengte om zelfs de dikste stukken vlees zonder grote weerstand te kunnen snijden. Dankzij de Performance Cut technologie zijn ze nauwkeurig geslepen en extreem scherp en duurzaam. Hierdoor kan je met gemak alle fijne vezels van het vlees verwijderen terwijl de heerlijke sappen bewaard blijven.

Dit WMF Chef’s Edition Vleesmes heeft een lemmet van 20 cm en een totale lengte, inclusief handvat, van 33 cm. Het is niet geschikt voor reiniging in de vaatwasser.

Materiaal: Gesmeed mes van roestvrij en zuurbestendig speciaal bladstaal

Laatste items in voorraad
€ 99,00
Incl. BTW

WMF PANNEN, BESTEK EN KEUKENGEREI

Al vanaf 1853 heeft WMF hoge kwaliteit kook en keukengerei. Bij Senses of Living vindt je een groot assortiment WMF pannen, bestek en keukengerei. Van de voorbereiding tot samen genieten aan tafel; WMF biedt al meer dan 160 jaar kwalitatief hoogwaardige, fuctionele en mooi vormgegeven producten die voor een culinaire ervaring zorgen. Ze zijn continu bezig met innovaties.

 

WMF werkt met 4 momenten;

Voorbereiden- Snijden, hakken, schuimen, roeren – niets gaat er boven het kookplezier.

Koken - Laat het braden, stomen, borrelen en pruttelen! Nu kan het koken beginnen met de potten en pannen van WMF

Dineren - Dek de tafel, serveer, geniet! Het eten is klaar. De bestekcollectie van WMF bestaat uit maar liefst 20 series met ieder hun eigen ontwerp.

Drinken - Drink op en vul bij! Met de prachtige Drinking collectie van WMF kan elk drankje in stijl worden geserveerd - voor, tijdens en na het eten!

Type
Vleesmes
Kleur
RVS
Maat
20 cm
1882016032
Nieuw
4000530677679
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking