Bredemeijer theepotten, theedozen en accessoires


Bredemeijer theepotten, theedozen en thee accessoires

De dubbelwandige theepot van Bredemeijer
Wie aan de dubbelwandige theepot denkt , denk al gauw aan Bredemeijer. Deze fabrikant maakt als sinds de jaren 50 toen een revolutionair type theepot. Eentje die de thee langer warm en op smaak zou houden. Het idee voor de dubbelwandige theepot was geboren. Een ingewikkeld procedé werd ontwikkeld om dit idee ook daadwerkelijk gestalte te geven. Een procedé dat bestaat uit maar liefst 140 stappen. Het allereerste dubbelwandige model theepot bestaat nog altijd. Uiteraard zijn daarnaast veel nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd. Bijvoorbeeld de Duet® Bella Ronde en de Minuet® Santhee, inmiddels echte Bredemeijer klassiekers!

Je profiteert bij ons van 25% korting op alle dubbelwandige theepotten van Bredemeijer

De eigenschappen van een dubbelwandige theepot
• Langer warm – de dubbelwandige constructie zorgt ervoor dat thee wel tot een uur lang warm blijft. Een theelichtje of theemuts is niet nodig. Zo geniet je langer van een pot warme thee, terwijl de smaak behouden blijft. • Gebruiksgemak – een Bredemeijer® schenkt zonder druppelen en dankzij het ergonomisch gevormde handvat ligt de theepot prettig in de hand. • Kwaliteit – alleen de meest hoogwaardige kwaliteit RVS en kunststof wordt gebruikt voor de productie van hun theepotten. Mede daardoor gaat een Bredemeijer® jarenlang mee bij dagelijks gebruik.

Collectie dubbelwandige theepotten
Santhee: De Santhee is al jarenlang een klassieker. Deze theepot is verkrijgbaar in een matte en glans versie en verschillende inhoudsmaten van: 0,5 , 1 , 1,4 en 2 liter.
Bella Ronde: De Bella Ronde theepot is kenmerkend door zijn ronde buikje. Hij bestaat er met vlakke bodem en op ronde pootjes. In rvs glans en in kleurtjes. Inhoud 1,2 liter. Je kunt kiezen voor een chroom beslag of zwart.
Cylindre Mat: Strakke cylinder vormige theepot voorzien van een theefilter. Zo kun je hier gemakkelijk losse thee in zetten. Inhoud 1,2 liter.
Duet Design: Een aantal dubbelwandige theepotten uit de design collectie: Boston, Bjorn, Ceylon en Saturn.

Andere theepotten van Bredemeijer
Naast dubbelwandige theepotten heeft Bredemeijer hele mooie gietijzeren theepottenglazen theepotten en keramieken. De gietijzeren theepotten geven een Japans sfeertje en zijn in gewicht zwaarder. Kenmerkend van gietijzer is dat deze langer warm houdt. Er zijn bijpassende gietijzeren theekopjes te krijgen.
De klassieke glazen theepotten zijn er in vele soorten en maten. Met of zonder theefilter. Doordat je door het glas heenkijkt en daadwerkelijk de thee ziet draagt dit bij aan het fijne theemoment gevoel. In het glas heb je onder andere de Solo, Santhee en Verona theepot.
Voor een Scandinavisch gevoel heb je de Lund theepotten van keramiek. Verkrijgbaar in meerdere kleuren met een strakke uitstraling.

Bredemeijer theedozen
Bredemeijer heeft mooie Bamboe houten theedozen. Bamboe is een duurzame houtsoort. Kiezen voor bamboe is kiezen voor de natuur! Bamboe is immers een onuitputtelijke natuurlijke rijkdom waarvoor geen bomen hoeven te worden omgehakt. Bovendien is het harder en dichter van structuur dan de meeste tropische hardhoutsoorten. Het is hygënisch en heeft een warme uitstraling. Naast de typische bamboe houtkleur is er ook een strakke zwarte variant.
De theedozen zijn verkrijgbaar in 6 , 9 of 12 vaks en met een gesloten deksel of glazen venster. Ben je liefhebber van losse thee? Er zijn ook theedozen met blikjes waar je deze vers in kan bewaren.

Bredemeijer theeaccessoires
Een theefilter voor losse thee, of een timer zodat je weet hoelang je thee moet trekken. Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar voor een uniek theemoment.  Theelichtjes voor het warm houden of een sponsje voor het reinigen van je theepot.

bredemeijer theepot

Theeglazen
Bij een theemoment hoort natuurlijk een mooi theeglas. Of je nu liever drinkt uit een dik glas, dun glas of dubbelwandig glas? Wij hebben vele soorten theeglazen in ons assortiment. Ook theemokken vind je volop van effen tot gekleurde prints.

Thee
Wij zijn een groot fan van het Franse merk Dammann Freres thee. Wij hebben een uitgebreid assortiment losse thee en zakjes. De theevarianten van Dammann zijn door ervaren meesterblenders samengesteld . Ontdek zelf waarom de thee van Dammann door de theeconnaisseurs over de hele wereld wordt geprezen voor zijn uitstekende kwaliteit en onweerstaanbare aantrekkingskracht. Eenmaal deze thee geproefd, dan wil je geen andere meer!

dammann thee

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking