Ottolenghi servies

Nieuw! Ottolenghi servies

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover.......het prachtige servies van Yotam Ottolenghi is binnen!

Yotam Ottolenghi is de eigenaar en chef-kok van zes restaurants en delicatessenwinkels in Londen. Hij is de auteur van acht succesvolle kookboeken, inclusief beroemde titels zoals Plenty, Jeruzalem en Simpel. Naast vele andere prijzen won Yotam tweemaal de Amerikaanse James Beard Award en de UK National Book Award. Yotam schrijft al meer dan dertien jaar een wekelijkse column voor de Saturday Guardian en is ook regelmatig terug te vinden in de New York Times. Zijn voorliefde voor groenten en ingrediënten die vroeger als ‘exotisch’ werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen het ‘Ottolenghi-effect’ noemen.

De Brits-Israëlische chef-kok Yotam Ottolenghi maakte deze expressieve servies collectie met een van de meest leuke momenten in gedachten: samenkomen met vrienden en familie, een hapje eten en verhalen uitwisselen.

Het Ottolenghi servies
De verschillende grootte van de borden, de opvallende kleuren en de verschillende patronen zorgen allemaal voor dat typische Ottolenghi-gevoel van ‘uitbundige nonchalance’. Het gevoel van tafels die simpel maar tegelijk luxueus, en zelfs excentriek, zijn. Ze hebben geprobeerd om het Ottolenghi-verhaal met voorwerpen te vertellen. Het is een verhaal van de spanning tussen het aardse en het verhevene, tussen passie en verfijning, traditie en vernieuwing. Uitgesproken tegenstellingen die in een dynamische harmonie hand in hand gaan”, vertelt Ottolenghi.

Het Ottolenghi servies is geproduceerd in samenwerking met Serax. Het is een breed assortiment aan mokken, schalen, kommen en borden. Je kunt er eindeloos op Mix&Matchen om een feestelijke tafelsetting te maken. Gebruik het als dinerservies, of gebruik onderdelen ervan voor bij de borrel op tafel. Een schaaltje nootjes, dipschaaltjes zorgen al snel voor een feestelijke uitstraling. Serveer je hapjes op één van de exentrieke serveerschalen.

Bekijk hier het complete assortiment Ottolenghi servies.

Of kom het servies bekijken in onze winkel.


ottolenghi servies

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking