Nieuw! Dagelijkse Kost Pannen

Nieuw! Dagelijkse Kost pannen
De pannen uit het televisie kook programma Dagelijkse Kost van Jeroen Meus nu bij ons verkrijgbaar. Na het grote succes van zijn voorraadpotten, serveer en snijplanken hebben we nu ook de pannen in het assortiment! Uiteraard hebben we de pannen eerst zorgvuldig getest. Het zijn hele fijne keramische pannen met een mooie uitstraling, makkelijk in gebruik en een goede prijs kwaliteit verhouding. Deze pannen verdienen dus een plekje in ons assortiment!

dagelijkse kost koekenpan

Keramische pannen
De Dagelijkse Kost pannen bevatten ThermolonTM, een gepatenteerde keramische anti-kleeflaag die gemaakt is op basis van zand en nooit schadelijke stoffen of dampen zal vrijgeven, al raakt je pan per ongeluk oververhit. Deze ThermolonTM anti-kleeflaag is de enige keramische coating die intussen aan zijn vijfde generatie toe is. Nog duurzamer, nog veiliger, nog slimmer gezien. De coating geleidt de warmte snel en gelijkmatig, zo ook de stevige bodem. De pannen zijn zonder moeite schoon te maken en zorgen voor een perfect korstje op je vlees of vis.

De pan is op basis van zand gemaakt. Hij bevat geen schadelijke PFOA of PSFAS.

De keramische pannen zijn  geschikt voor alle warmtebronnen (inclusief inductie) en mogen na gebruik gewoon in de vaatwasser. De pannen zijn ook ovenvast tot 200 graden.

Gebruik geen scherpe materialen in de pan. Advies is om keukengerei van hout of hittebestendig silicone te gebruiken.

Er is een hele serie Dagelijkse Kost pannen. Zoals koekenpannen in 20, 24 en 28 cm. Een wok 28 cm, een hapjespan met glazen deksel 24 cm en een steelpan 16 cm.

Het Dagelijkse Kost assortiment
Naast de pannen zijn er ook glazen voorraadpotten met accacia houten deksel verkrijgbaar in het Dagelijke Kost assortiment. Deze zie je ook terug in het tv programma van Jeroen Meus. De potten zijn luchtdicht en houden je voedsel vers. Verkrijgbaar in diverse maten. Ook de serveer en snijplanken uit het Dagelijkse Kost programma vind je bij ons in de winkel en op de webshop.

dagelijkse kost pannen

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking