Nieuwe kleur Linnen van iittala

Het begint al een beetje voorjaar te worden in de winkel. De nieuwe artikelen van 2020 druppelen langzaam binnen. iittala heeft de nieuwe kleur ´´linnen´´ geintroduceerd. Een mooie warme bruine kleur die voor warmte en sfeer zogt op tafel. In de kleur linnen hebben wij nieuw in het assortiment:

- Aino Aalto glazen 33 cl

- Aino Aalto glazen 22 cl

- Kartio glazen 40 cl

- Kartio glazen 20 cl

- Kastehelmi glazen 30 cl

- Raami glazen

- Kastehelmi gebaksbord 17 cm

- Kastehelmi schaal 230 ml

- Kastehelmi sfeerlicht

- Alvar aalto sfeerlicht

- Miranda dessertcoupe

- Valkea sfeerlicht

Mosgroen

Ook de mosgroene kleur van ittala is uitgebreid. Nu ook vekrijgbaar:
- Valkea mosgroen

- Miranda ijscoupe mosgroen

- Alvar Aalto mosgroen

Nieuw! Alvar Aalto sfeerlichten

Na de bekende Valkea, Kastehelmi en Kivi nu ook de sfeerlichten Aalto. Afgeleid van de Aalto vazen. De golvende vorm die Aalto ontwierp voor Iittala, maakte furore tijdens de Wereldtentoonstelling van 1937 in Parijs. In de decennia daarna werd deze golfvorm een tijdloos symbool van Scandinavisch interieurdesign. Het opvallende nieuwe Aalto-sfeerlicht, geïnspireerd op de kenmerkende golfvorm, is een stukje Fins design dat in praktisch elk interieur past. Het organische ontwerp schept een zachte ambiance. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Helder, grijs, oranje, mosgroen en linnen.

Nieuw! Miranda Dessertcoupes

Miranda is een serie van iittala die opnieuw geintroduceerd wordt. Een elegante schaal op voet met een fijn relief patroon. Hij reflecteert prachtig. De elegantie, hoge kwaliteit en diversiteit maakt deze coupe ideaal voor de presentatie van desserts of zoetigheden. In verschillende kleuren vekrijgbaar bij Senses of Living.

Bekijk hier de complete iittala collectie.