ittala Valkea sfeerlicht 60mm linnen
ittala Valkea sfeerlicht 60mm linnen
ittala Valkea sfeerlicht 60mm linnen
ittala Valkea sfeerlicht 60mm linnen

ittala Valkea sfeerlicht 60mm linnen

De nieuwe kleur linnen van iittala is een prachtige licht bruine kleur die voor sfeer en warmte zorgt. Zo ook op dit sfeerlicht Valkea.

 

Het klassieke Valkea-sfeerlicht van de internationaal bekende Finse ontwerper Harri Koskinen doet denken aan het flakkerende kaarslicht in de koude winters in het noorden van Finland. In veel Finse huizen zorgt mooi, zacht kaarslicht voor een gezellige sfeer. Met zijn strakke, gestroomlijnde vorm is het Valkea-sfeerlicht een elegant Scandinavisch ontwerp dat in elk interieur past. Nu ook in nieuwe, frisse linnenkleur die het hele jaar door voor verfijnde warmte zorgt. Gemaakt in de Iittala-glasfabriek in Finland. Verzamel een set. Mooi op zichzelf of gecombineerd met andere sfeerlichten voor een schitterend effect.

Op voorraad
€ 22,90
Incl. BTW

Type
Waxinelichthouder
Materiaal
Glas
Kleur
Bruin
Maat
6 cm
1051332
Nieuw
6411923667456

Aan het begin van de twintigste eeuw werd serviesgoed beschilderd met allerlei tierelantijntjes. Iittala was één van de eerste bedrijven die de overstap maakte van decoratief servies naar functionele, mooi ogende objecten met een Scandinavische look. Ze geloven in tijdloos design. Van de effen Teema serie, kleurrijke Origo tot prachtige dessins van de Taika of Tannsi serie. 

Daarnaast hebben ze prachtig glaswerk en bestek. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking