iittala Kastehelmi schaal 23 cl linnen
iittala Kastehelmi schaal 23 cl linnen
iittala Kastehelmi schaal 23 cl linnen
iittala Kastehelmi schaal 23 cl linnen

iittala Kastehelmi schaal 23 cl linnen

De Kastehelmi collectie is nu ook te verkrijgen in de nieuwe kleur linnen. Een warme lichtbruine kleur die veel sfeer geeft aan je gedekte tafel. In de linnen kleur zijn glazen, vazen sfeerlichten en servies te verkrijgen.

 

 

De Finse designpionier Oiva Toikka zocht een manier om de naden in het glas te verbergen. Tijdens die zoektocht ontwikkelde hij het baanbrekende Kastehelmi-ontwerp. Kastehelmi (Fins voor 'dauwdruppel') is geïnspireerd op de natuur. De ringen van delicate druppels die op het glas liggen, glinsteren als snoeren van dauwdruppels in de morgenzon. In het spel met het licht brengt Kastehelmi de ware, schitterende schoonheid van het glas naar voren. De geliefde Kastehelmi-collectie van Iittala bestaat uit een breed scala aan veelzijdige stukken die zowel functioneel als decoratief zijn. De delicate maar stevige Kastehelmi-schaal is perfect voor een stevig ontbijt, snacks, bijgerechten of snoep. De nieuwe kleur linnen brengt een frisse elegante toets in elke tafelzetting.

Op voorraad
€ 19,90
Incl. BTW

Type
Kommen
Materiaal
Glas
Kleur
Bruin
Maat
230 ml
1051168
Nieuw
6411923667159

Aan het begin van de twintigste eeuw werd serviesgoed beschilderd met allerlei tierelantijntjes. Iittala was één van de eerste bedrijven die de overstap maakte van decoratief servies naar functionele, mooi ogende objecten met een Scandinavische look. Ze geloven in tijdloos design. Van de effen Teema serie, kleurrijke Origo tot prachtige dessins van de Taika of Tannsi serie. 

Daarnaast hebben ze prachtig glaswerk en bestek. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking