Kookboeken

Kookboeken

Of je nu een beginner bent of al heel wat uren in de keuken hebt gestaan. Kookboeken zijn er op ieder niveau. Van makkelijke basisrecepten voor doordeweeks tot culinaire hoogstandjes. Kookboeken zijn het meest gevraagde en gekregen cadeau!

Wat begon met enkele titels is uitgegroeid tot een heel kookboek walhalla! Bij Senses of Living in Deventer vindt je inmiddels meer dan 200 titels! Zowel online als in onze winkel kun je uren vertoeven naar het vinden van jouw nieuwe kookboek. En daar helpen we natuurlijk graag bij daarom zijn ze onderverdeeld in handige thema’s. Van simpel, vegetarischbakken en tv-koks tot BBQ en wereldkeuken.

Aziatische kookboeken
Van noedels tot curry's! Vindt de lekkerste recepten uit Indonesië, Japan, India en nog veel meer. Bekende boeken als de reeks van The Curry Guy tot foodstylist Vanja van der Leeden met haar boeken Indostock en Indorock.

Bak kookboeken
Wie houdt er niet van bakken? Eigen gemaakte taarten, cakes of brood. Haal inspiratie vanuit Heel Holland Bakt of boeken van de experts Rutger van den Broek en Robert van Beckhoven. Bak je graag met je kinderen ook daar zijn leuke bak kookboeken voor zoals Het verrukkelijke kinderbakboek. Ook als je zelf brood wilt maken vind je in deze kookboeken volop tips.

BBQ kookboeken
Een groeiende hype! Niet alleen in de zomer maar het gehele jaar door genieten van de BBQ met de lekkerste recepten. Denk eens wat verder dan alleen je satéstokjes en varieer met groenten, aardappeltjes en meer! Van het BBQ basisboek tot de reeks van Smokey Goodness van Jord Althuizen.

Borrelhapjes
Serveerplanken en tapasschaaltjes zijn niets zonder lekkere borrelhapjes voor erop. Iedereen heeft zijn eigen vaste hapjes die keer op keer geserveerd worden maar wil je je gasten eens wat nieuws voorschotelen? Haal je inspiratie uit deze boeken voor op de borrelplank.

Groen en gezond
Heb je voornemens om gezonder te gaan koken? Minder koolhydraten of meer groentes te eten? Probeer eens een nieuwe salade of maak de lekkerste groene smoothies. In deze categorie vindt je alles voor een gezondere levensstijl.

Kinderkookboeken
Het is ontzettend leuk om met je kinderen in de keuken te staan. Samen bakken en koken brengt je dichter bij elkaar. Naast quality time met je kind, leren ze veel over de bereiding, de afkomst van het eten en daardoor waarderen ze het eten ook meer. Je zult niet snel meer ''Ik lust dat niet horen'' als je samen iets hebt gemaakt. We hebben een leuk assortiment aan kinderkookboeken. Daarnaast hebben we ook kinder keukenhulpen bijvoorbeeld messen met speciale beschermers.

De Nederlandse keuken
De Nederlandse keuken is toch best wel gevarieerd. Laat jezelf verassen met recepten van eigen bodem. Verschillende kookboeken over stamppotten, oud Nederlandse recepten, bitterballen tot oma’s soepDe Nederlandse bijbel tot Nederlands bakboek.

Oven & Stoven
Maak de lekkerste oven en stoofgerechten met ideeën uit deze kookboeken. Uit de grote oven van boven van Yvette of de Stoofbijbel. Heb je een stoomoven? Maak er optimaal gebruik van door de recepten uit het Stoomoven kookboek te gebruiken. Fan de Airfryer? Maximaliseer je gebruik met leuke tips uit het Airfryer kookboekje.

Snel & Simpel
Voor diegene die eens wat anders willen koken maar niet te ingewikkeld. Iets wat snel en makkelijk te bereiden is maar toch verrassend en nieuw. Er zijn vele kookboeken op dit gebied gemaakt want de vraag is groot. Vind hier jouw favoriete Snel & Simpel kookboek.

TV-Koks
We kennen ze allemaal wel de bekende tv-koks. Kookboeken van o.a. Jeroen Meus, Jamie Oliver, Yvette van Boven, Donna HayHidde de BrabanderOttolenghi en nog veel meer.

Vegatarisch
Meer plantaardige voeding op je menu heeft grote voordelen voor je lijf, het klimaat, de oceanen en voor de dieren. En ook voor je plezier in eten, want deze boeken bewijzen dat vega gevarieerder, verrassender en creatiever kan. Experimenteer, ontdek kookstijlen van over de hele wereld.

Wereldkeuken
Kook de wereld rond met de kookboeken geïnspireerd op de wereldkeuken. Van tajines, pie's, streetfood en veel meer!

In onze winkel hebben we inkijk exemplaren van de kookboeken. Zo kun je alvast een voorproefje nemen of het boek voor je geschikt is. Ook online hebben de meeste kookboeken wel een paar bladzijde om in te kijken. Is het kookboek een cadeau? Wij pakken het feestelijk voor je in!

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking