Scanpan Messenblok SAX BF
Scanpan Messenblok SAX BF
Scanpan Messenblok SAX BF
Scanpan Messenblok SAX BF
  • Aanbieding!
  • -€ 49,10
Scanpan Messenblok SAX BF
Scanpan Messenblok SAX BF
Scanpan Messenblok SAX BF
Scanpan Messenblok SAX BF

Scanpan Messenblok SAX BF

Het Scanpan SAX messenblok met slijper 6-delig is een absolute must-have voor elke keuken. Het mes is misschien wel het belangrijkste gereedschap van een kok en daarom is het essentieel om te investeren in een kwalitatief hoogwaardig messenblok zoals de Scanpan SAX. Dit messenblok bevat alle messen die u nodig heeft om elk gerecht te bereiden.

Het Scanpan SAX messenblok bestaat uit zes verschillende messen, elk met een unieke functie. Elk mes is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een ergonomisch gevormde handgreep die comfortabel in de hand ligt.

De set bestaat uit:
- Groentemes 9 cm
- Universeel mes 15 cm
- Trancheermes 20 cm
- Broodmes 20 cm
- Koksmes 20 cm
- 1 accaciahouten blok met messenslijper

Het messenblok wordt geleverd met een handige slijper, waardoor u altijd scherpe messen heeft. De slijper is speciaal ontworpen om de messen van de Scanpan SAX-serie te slijpen en zorgt ervoor dat ze altijd perfect scherp zijn. Door regelmatig te slijpen behoudt u de kwaliteit van uw messen en gaan ze langer mee.

Het Scanpan SAX messenblok is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Het elegante ontwerp past perfect in elke keuken en maakt van uw keuken een stijlvolle ruimte. Het messenblok is gemaakt van duurzame materialen en zal jarenlang meegaan.

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig messenblok dat functioneel is en er ook nog eens goed uitziet, dan is het Scanpan SAX messenblok met slijper 6-delig de perfecte keuze. Het is een investering die zichzelf zal terugbetalen in de vorm van jarenlang plezier en gemak in de keuken.

Op voorraad
€ 99,90 € 149,00 -€ 49,10
Incl. BTW

Type
Messenblok
9002000600
083421210081

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking