Scanpan Maitre'D messenblok met 6 messen
Scanpan Maitre'D messenblok met 6 messen
Scanpan Maitre'D messenblok met 6 messen
Scanpan Maitre'D messenblok met 6 messen
Scanpan Maitre'D messenblok met 6 messen
Scanpan Maitre'D messenblok met 6 messen
Scanpan Maitre'D messenblok met 6 messen
Scanpan Maitre'D messenblok met 6 messen

Scanpan Maitre'D messenblok met 6 messen

Deze Scanpan Maitre D’ Messenblok 7-delig set bestaat uit 6 kwaliteitsmessen met donker houten handvaten en een mooi messenblok van Amerikaans eiken. Het lemmet van de messen is gemaakt van premium Duits roestvrij messtaal. De vorm en de rand van het lemmet zijn tot in de perfectie geoptimaliseerd. Het lemmet heeft een hardheid van 56-57, waardoor het mes scherp blijft en lang meegaat.

 

De handvaten van de Scanpan messen zijn gemaakt van donker hout en hebben een Japans geïnspireerd “druppelvormig” ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een comfortabele grip. Deze houten handvaten zijn bovendien waterafstotend en nemen hierdoor geen vocht op. De messen zijn niet geschikt voor de vaatwasser.

 

Het messenblok is gemaakt van prachtig met olie behandeld Amerikaans wit eikenhout.

 

Deze Scanpan Maitre D’ Messenblok 7-delig bevat de volgende 6 messen:

 

Schilmes ― 8 cm Het kleine schilmes van 8 cm is perfect voor het schillen van kleiner fruit, groenten en kruiden.

 

Aziatisch schilmes ― 12,5 cm Dit grotere schilmes is een geweldig universeel mes voor de meeste grote snij- en haktaken.

 

Santokumes ― 16,5 cm Het hoge Santokumes heeft groeven in het lemmet die de wrijving verminderen en het snijden en hakken van zelfs grote stukken fruit en groente gemakkelijker maken. Het hoge blad zorgt bovendien voor een geweldige en nauwkeurige controle.

 

Vleesmes ― 21 cm Dit mes beschikt over een lang, smal lemmet dat wrijving vermindert en mooie plakjes vlees en braadstukken snijdt.

 

Broodmes ― 23 cm Het broodmes van deze set is dankzij de dubbelzijdige vertanding perfect voor zowel rechts- als linkshandigen. Het mes is handig voor grote broden en is zelfs goed om vers knapperig brood gemakkelijk door te snijden.

 

Koksmes ― 22 cm Dit koksmes is een geweldig universeel mes voor de meeste grote snij- en haktaken.

Niet op voorraad
€ 469,00
Incl. BTW

Het Deense merk Scanpan ontwikkelt pannen en ander kookgerei van wereldklasse. Kwaliteit staat bij dit merk centraal, wat duidelijk terug te zien is in ieder product. De pannen van Scanpan staan garant voor hoge prestaties en maximale duurzaamheid. Scanpan is een van de grootste fabrikanten van pannen met een PFOA-vrije anti-aanbaklaag en de producten worden naar meer dan 50 landen ter wereld geëxporteerd.

Mileubewust en duurzaam met Scanpan
Scanpan doet er alles aan om een zo minimale ecologische voetafdruk achter te laten. Met innovatieve productievormen en nieuwe recycle technieken. Kookgerei van Scanpan wordt gemaakt van gereclyed aluminium (bijvoorbeeld van frisdrank of bierblikjes) dat wordt verwerkt tot een hoogwaardig legering en afgestemd op de kwaliteitseisen. Scanpan heeft een zeer langer levensduur wat bijdraagt aan het ecologisch profiel.

Assortiment van Scanpan
Of je nu opzoek bent naar een nieuwe koekenpan, wok, hapjespanbraadslede of een kookpannenset. Scanpan heeft verschillende series in het assortiment. Kies voor een strak design Techniq of Haptiq of kies voor glanzend RVS Fusion5. Bereid je ingrediënten voor met de scherpe messen van Scanpan. En serveer je gerecht met de serveerlepels van Scanpan.

Met de TO GO BY Scanpan lijn, neem je je favoriete merk ook mee onderweg met fantastische isoleerflesen in trendy kleuren.

Type
Messenblok
97010600
Nieuw
083421120120
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking