Scanpan Black Iron Wok 30 cm
Scanpan Black Iron Wok 30 cm
Scanpan Black Iron Wok 30 cm
Scanpan Black Iron Wok 30 cm
Scanpan Black Iron Wok 30 cm
Scanpan Black Iron Wok 30 cm
Scanpan Black Iron Wok 30 cm
Scanpan Black Iron Wok 30 cm

Scanpan Black Iron Wok 30 cm

De Black Iron WOK van Scanpan is zorgvuldig geconstrueerd met behulp van premium zwart koolstofstaal, waardoor langdurige duurzaamheid wordt gegarandeerd. Van kookplaat tot oven tot BBQ tot open vuur, deze plaatstalen koekenpan gaat moeiteloos om met hoge temperaturen. Of je nu schroeit, bakt of braadt, Black Iron-kookgerei levert consistente en nauwkeurige resultaten.

De royaal schuine zijkanten van de Wok biedt voldoende ruimte voor het moeiteloos omdraaien van voedsel. Bovendien vergemakkelijken de naar buiten uitlopende zijkanten het loslaten van voedsel en dragen bij aan het bereiken van een heerlijke schroeilaag.

Het extra lange handvat van de Wok, gemaakt van roestvrij staal en vastgezet met stalen klinknagels, zorgt voor een comfortabele en veilige grip. Het ergonomische ontwerp zorgt voor gebruiksgemak en controle tijdens het koken


Black Iron: Cookware met natuurlijke nonstick voor hoge prestaties

Ervaar de uitmuntendheid van Black Iron, een opmerkelijke serie ijzeren kookgerei ontworpen om je kookinspanningen te verhogen. Ontdek de functies die Black Iron een topkeuze maken voor zowel thuiskoks als professionele chef-koks die op zoek zijn naar betrouwbare kwaliteit en prestaties.

Hoge prestaties: De Black Iron-Wok is zorgvuldig geconstrueerd met behulp van premium zwart koolstofstaal, waardoor langdurige duurzaamheid wordt gegarandeerd. Van kookplaat tot oven tot BBQ tot open vuur, Black Iron gaat moeiteloos om met hoge temperaturen. Of je nu schroeit, bakt of braadt, Black Iron-kookgerei levert consistente en nauwkeurige resultaten. Geniet van de vrijheid om verschillende kooktechnieken zonder beperkingen te verkennen.

Ontketen uw culinaire creativiteit: Black Iron stelt je in staat om te experimenteren met verschillende kooktechnieken, zoals schroeien, smoren en deglaceren. Geniet van een knapperige en smaakvolle korst en ontdek nieuwe smaken en texturen terwijl je het beste in je gerechten naar boven haalt. Ervaar de voldoening van het bereiken van resultaten in restaurantkwaliteit in het comfort van je eigen keuken.

Natuurlijke antiaanbaklaag: Na verloop van tijd ontwikkelt Black Iron een natuurlijk antiaanbakoppervlak dat ervoor zorgt dat voedsel moeiteloos loslaat. Voorbehandeld met plantaardige olie, verbetert het Scanpan kookgerei de corrosiebestendigheid en biedt een natuurlijke antiaanbakkwaliteit. Kies voor het gemak van koken met Black Iron.

Schoonmaken: Was deze pan met de hand af en alleen met heet water. Als je afwasmiddel gebruikt ontvet je de pan en dat wil je niet. Hoe vetter de pan wordt, hoe fijner in het gebruik en meer je van de eigen natuurlijke antikleef effect geniet.

Laatste items in voorraad
€ 119,90
Incl. BTW

Het Deense merk Scanpan ontwikkelt pannen en ander kookgerei van wereldklasse. Kwaliteit staat bij dit merk centraal, wat duidelijk terug te zien is in ieder product. De pannen van Scanpan staan garant voor hoge prestaties en maximale duurzaamheid. Scanpan is een van de grootste fabrikanten van pannen met een PFOA-vrije anti-aanbaklaag en de producten worden naar meer dan 50 landen ter wereld geëxporteerd.

Mileubewust en duurzaam met Scanpan
Scanpan doet er alles aan om een zo minimale ecologische voetafdruk achter te laten. Met innovatieve productievormen en nieuwe recycle technieken. Kookgerei van Scanpan wordt gemaakt van gereclyed aluminium (bijvoorbeeld van frisdrank of bierblikjes) dat wordt verwerkt tot een hoogwaardig legering en afgestemd op de kwaliteitseisen. Scanpan heeft een zeer langer levensduur wat bijdraagt aan het ecologisch profiel.

Assortiment van Scanpan
Of je nu opzoek bent naar een nieuwe koekenpan, wok, hapjespanbraadslede of een kookpannenset. Scanpan heeft verschillende series in het assortiment. Kies voor een strak design Techniq of Haptiq of kies voor glanzend RVS Fusion5. Bereid je ingrediënten voor met de scherpe messen van Scanpan. En serveer je gerecht met de serveerlepels van Scanpan.

Met de TO GO BY Scanpan lijn, neem je je favoriete merk ook mee onderweg met fantastische isoleerflesen in trendy kleuren.

Type
Wok
Materiaal
Plaatstaal
Maat
30 cm
94303003
083421209924
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking