Magimix receptenboek brood&banket
Magimix receptenboek brood&banket

Magimix receptenboek brood&banket

70 HEERLIJKE EN SUCCESVOLLE RECEPTEN… GEMAKKELIJK TE MAKEN
Deze recepten zijn gemakkelijk te maken! De ingrediënten en de handelingen zijn voor iedereen toegankelijk. Foto's om je te ondersteunen bij de bereiding van het deeg.

… KLASSIEK MAAR OOK ORIGINEEL
Herontdek de klassiekers van jouw bakker en ontdek originele recepten van over de hele wereld. Brioche, baguette, pita brood, panettone, Engelse muffins … er is voor elk wat wils...

… MET DE MULTIFUNCTIONELE FOODPROCESSOR
Jouw eigen baguettes, pizza, slagroom, tiramisu, koekjes en chocolademousse...

Met dit boek zul je snel ontdekken hoezeer de multifunctionele foodprocessor jou het leven in de keuken gemakkelijker maakt en jouw onmisbare ‘expert patissier’ zal worden.

Op voorraad
€ 25,00
Incl. BTW

Materiaal
Papier
461348
Nieuw
3519280022864

Magimix heeft elektrische huishoudapparaten voor de keuken. Bekend om zijn multi functionele foodprocessor. Wat zowel voor de horeca als voor hobby koks thuis het koken ingrijpend heeft veranderd. Met de foodprocessor kunt u gemakkelijk dagelijkse maaltijden bereiden maar ook de meest ingewikkelde ingredienten. Naast de food processor heeft Magimix de Cook Expert, Blender, Ijsmachine, Broodrooster, Snijmachine, Multi functionele Patissier. Laat u adviseren welke keukenmachine het beste bij u past.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking