Lijst van producten op merk Magimix

Magimix heeft elektrische huishoudapparaten voor de keuken. Bekend om zijn multi functionele foodprocessor. Wat zowel voor de horeca als voor hobby koks thuis het koken ingrijpend heeft veranderd. Met de foodprocessor kunt u gemakkelijk dagelijkse maaltijden bereiden maar ook de meest ingewikkelde ingredienten.

Magimix heeft elektrische huishoudapparaten voor de keuken. Bekend om zijn multi functionele foodprocessor. Wat zowel voor de horeca als voor hobby koks thuis het koken ingrijpend heeft veranderd. Met de foodprocessor kunt u gemakkelijk dagelijkse maaltijden bereiden maar ook de meest ingewikkelde ingredienten. Naast de food processor heeft Magimix de Cook Expert, Blender, Ijsmachine, Broodrooster, Snijmachine, Multi functionele Patissier. Laat u adviseren welke keukenmachine het beste bij u past.

Less
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.