Magimix Kookboek Cook Expert Het Soepboek
Magimix Kookboek Cook Expert Het Soepboek

Magimix Kookboek Cook Expert Het Soepboek

Kookboek van Magimix om soepen te maken met de Cook Expert. Bent u in het bezit van een Cook Expert en heeft u even geen inspiratie meer wat u er allemaal mee kan doen? Dan is het soepboek een leuke aanvulling vol inspiratie voor het maken van overheerlijke soepen. Het start met de gulden regels voor het maken van een lekkere soep en samenstellingen van soep. Recepten voor koude soepen, gemengde soepen, bouillonsoepen, maaltijdsoepen, garnituren en brood en diverese bouillons.

 

De Cook Expert:

De multifunctionele foodproccessor is een uitvinding van Magimix. Deze veelzijdige keukenmachine werd ruim 40 jaar ontworpen in Frankrijk en zorgde voor een ware revolutie in de keuken. De beste restaurants werken nu dagelijks met deze machine. De meest recente innovatie is de Cook Expert, deze verwarmt en kookt voor u! U bereidt in een handomdraai de dagelijkse maaltijd maar ook geraffineerde gerechten!

Niet op voorraad
€ 25,00
Incl. BTW

Type
Kookboek
461152
Nieuw
3519284611521

Magimix heeft elektrische huishoudapparaten voor de keuken. Bekend om zijn multi functionele foodprocessor. Wat zowel voor de horeca als voor hobby koks thuis het koken ingrijpend heeft veranderd. Met de foodprocessor kunt u gemakkelijk dagelijkse maaltijden bereiden maar ook de meest ingewikkelde ingredienten. Naast de food processor heeft Magimix de Cook Expert, Blender, Ijsmachine, Broodrooster, Snijmachine, Multi functionele Patissier. Laat u adviseren welke keukenmachine het beste bij u past.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking