Neolea Zeezout Vanilla
Zeezout met vanille smaak
Zout is toch gewoon zout? Nee. Een mens kan niet zonder, want het is een vitaal mineraal dat ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Te veel is ongezond, maar te weinig is even gevaarlijk, al dan niet meer.
Dit Vanille Zeezout van Neolea is gemaakt met Vanillebonen uit Madagaskar en is de perfecte mix van zout en zoet. Dit zout zal je favoriet zijn bij het bakken van zoete goederen.
Lekker met
Geniet van deze Vanille smaak Zeezout met: Zoete bakkerijproducten: koekjes, taarten,Chocolade en IJs
Hoe het gemaakt is
Het met de hand geoogste zeezout van Neolea komt uit de Griekse zeeën, een van de schoonste zeeën ter wereld. In plaats van de meer traditionele manieren om zeewater in een inham te laten stromen en het water te laten verdampen, wordt het zout uit de rotsen in de buurt van de zee geoogst. Dit houdt het zout zuiver en voegt voedingsmineralen toe.
Verpakking
Alle smaakvarianten zijn verpakt in een keramische pot die gesloten is met een kurkdeksel en 100 gram bevat. Het potje is 5 cm hoog en diameter ook 5 cm. Elke smaak is visueel verschillend van de andere door het hebben van een unieke kleurvoering die bij de smaak past. Blauw voor Puur, geel voor Citrus, groen voor Med-Kruiden, rood voor Kappertjes & Tomaat, lichtgeel voor vanille en bruin voor Gerookt. De potten kunnen in de vaatwasser worden gereinigd.
Ontdek de smaken
Het assortiment bestaat uit Pure, Citrus, Med Kruiden, Kappertjes & Tomaat, Vanille en Gerookt zeezout.
De visie van Neolea
Bij Neolea oogsten ze fijn authentiek voedsel op hun eigen ritme. We eten niet. We proeven. Het is een Nederlands bedrijf. De productie van de oliën en zeezout komen uit Griekenland en het kantoor zit in Amsterdam.
Ten slotte is niet alleen de smaak van groot belang, ook het strakke design zorgt ervoor dat het een geliefd product is.
Neolea is actief in 8 landen wereldwijd met een groeiend netwerk van retailers en restaurants, waaronder één van Europa's toonaangevende ketens en een groep Michelinsterren restaurants. Michelinsterren chef's gebruiken de oliën en zout graag in hun exclusieve gerechten.
Moge het de brandstof zijn voor je eigen vuur. Moge het je eigen ritme voeden.
Omdat jij degenen bent die het tikken van je hartslagen voelt voor het tikken van een klok. Degenen die het leven proeven bij elke hap die je neemt, horen de muziek bij elke stap die je maakt. Je volgt niet omdat het moet, maar je leidt omdat je kunt.
Het assortiment van Neolea bestaat uit olijfolie en diverse soorten zeezout.