Lijst van producten op merk Neolea

De visie van Neolea

Bij Neolea oogsten ze fijn authentiek voedsel op hun eigen ritme. We eten niet. We proeven. Het is een Nederlands bedrijf. De productie van de oliën en zeezout komen uit Griekenland en het kantoor zit in Amsterdam.

Neolea wil op geen enkel vlak afbreuk doen aan de kwaliteit van hun olie.
Ze hebben een manier van koud persen ontwikkeld die het productieproces aanzienlijk heeft versneld. Dit hele proces verloopt onder gecontroleerde omstandigheden zodat de vijanden van olijfolie – licht, zuurstof en temperatuur – geen invloed hebben op de kwaliteit.
Daarmee behoudt de olijfolie zoveel mogelijk van zijn voedingswaarde en smaak.
Na het persen gaat de olijfolie in een speciale tank van Neolea waar zich geen zuurstof bevindt en er zodoende gedurende het jaar nauwelijks kwaliteitsverlies is.

Ten slotte is niet alleen de smaak van groot belang, ook het strakke design zorgt ervoor dat het een geliefd product is.

 

Neolea is actief in 8 landen wereldwijd met een groeiend netwerk van retailers en restaurants, waaronder één van Europa's toonaangevende ketens en een groep Michelinsterren restaurants. Michelinsterren chef's gebruiken de oliën en zout graag in hun exclusieve gerechten.

 

Moge het de brandstof zijn voor je eigen vuur. Moge het je eigen ritme voeden.

Omdat jij degenen bent die het tikken van je hartslagen voelt voor het tikken van een klok. Degenen die het leven proeven bij elke hap die je neemt, horen de muziek bij elke stap die je maakt. Je volgt niet omdat het moet, maar je leidt omdat je kunt.

 

Het assortiment van Neolea bestaat uit olijfolie en diverse soorten zeezout.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking