Villeroy & Boch it's my moment

Nieuw servies Villeroy & Boch it's my moment

De titel van dit nieuwe servies zegt het eigenlijk al. it's my moment. Een momentje voor jezelf ook wel me-time genoemd. Even een momentje je telefoon opzij, geen social media, geen afleiding. Alleen jij, je kop koffie of thee en bijvoorbeeld een boek en tijdschrift. Door de allerdaagse drukte hebben we steeds meer behoefte aan even een momentje op pauze. My moment!

Villeroy & Boch speelt hier op in door met een nieuw servies te komen; it's my moment. Het servies bestaat uit 3 verschillende soorten mokken in twee kleuren. Beige en Wit. Gewoon effen een rustige kleur voor een rustig momentje. Met een klein detail in de randen. Een bolle mok waar je heerlijk je handen omheen houdt, een iets hogere mok of een bredere. Voor ieder wat wils. Verpakt in een cadeau sleeve zodat het servies ook erg leuk is om cadeau te geven!

Tevens drie mooie porseleinen serveerborden waar je je mok op plaatst met ruimte voor wat lekkers ernaast. Dat kan natuurlijk iets gezonds als fruit of een lekker taartje zijn. Maar net waar jij zin in hebt! De serveerborden zijn verkrijgbaar in het wit, beige en honey. Een zacht gele kleur.

it's my moment servies; een mooi cadeau voor jezelf of om te geven!

it's my moment villeroy & boch

its my moment servies

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking