Vier de Lente met Flora Castle servies

Flora Castle servies

Het servies herken je al gauw door zijn aquarel geschilderde bloemenprints. Het servies kent 7 designs wat je eindeloos kunt mix & matchen met elkaar. Zo creeër jij je eigen look! 

Maak van elke dag een feestje met Flora Castle design. Met Flora Castle servies geniet iedereen een leven lang van prachtig gedekte tafels, met een servies dat door de jaren heen als een veldboeket met je meegroeit, in een samenstelling die uniek is en die naadloos aansluit bij jouw woonaccessoires.

 Duurzame kwaliteit, de vrijheid van persoonlijk keuzes, geschikt voor iedere gelegenheid, gemaakt met liefde, aandacht en oog voor detail. Tijdloze artikelen die blijven inspireren, met iedere keer opnieuw vernieuwing die voelt als thuiskomen.

Het Flora Castle servies bestaat uit dinerborden, ontbijtborden, petit four schaaltjes, mokken, kopjes en een theepot. Tevens een leuk thee ei en bijpassend keukentextiel.

De verschillende designs hebben allen hun eigen naam; Sophie, Emily, Mia, Phoebe, Ruby, Gwen en Olivia. Door de designs te mixen kun je geheel je eigen smaak samenstellen. 

Het servies is van Nederlands ontwerp, handgemaakt in Portugal en mag in de vaatwasser, magnetron en oven.

Bekijk hier de complete Flora Castle collectie.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking