Stelton Eenvoud op zijn best

Het minimalistische design, waarin vorm en functie een integraal onderdeel zijn, staat in de Scandinavische designtraditie en is een kenmerkend voorbeeld van ontwerpers om al het overbodige weg te laten.  De cilindrische vormen zijn typerend voor de klassieke ontwerpen van Stelton.

Stelton is een innovatief Deens designhuis opgericht in 1960. Hun doel is om tijdloos en functioneel design te creëren dat het dagelijks leven mooier maakt. Het is design dat dankzij zijn esthetiek en kwaliteit duurzaam is, zodat je er jarenlang van kunt genieten en het kunt doorgeven aan nieuwe generaties.

De designfamilies en vele productlijnen van Stelton zijn het resultaat van een vruchtbare samenwerking met internationale architecten en ontwerpers. Het zijn samenwerkingen die herhaaldelijk hebben geleid tot awards en designprijzen zoals de Red Dot, de German Design Award en de Deense designprijs ID Prizes.

Stelton EM77 serie
Het verhaal achter de iconische EM77 thermoskan en hoe deze tot stand kwam, is dat Stelton een thermoskan wilde maken passend bij de Cylinda-line serie die Arne Jacobsen 1 jaar eerder had ontworpen.
Erik Magnussen kreeg deze taak toevertrouwd en ontwierp een thermoskan die dezelfde cilindrische vorm en materiaaluitdrukking deelt als de veelgeprezen Cylinda-lijn.

Inmiddels is de EM77 thermoskan van Stelton is een wereldwijd erkend designicoon dat sinds 1977 in Denemarken wordt gemaakt in meer dan 100 verschillende kleuren. De elegante thermoskan is samengesteld uit gelijke delen, perfecte vorm en perfecte functionaliteit en wordt tentoongesteld in musea over de hele wereld. EM77 heeft een glazen inzetstuk dat de vloeistof urenlang warm of koud houdt. EM77 is ontworpen om een ​​leven lang mee te gaan, omdat alle componenten kunnen worden vervangen als ze kapot gaan. Dit verlengt de levensduur van de thermoskan en is daarmee goed voor het milieu. De unieke kantelbare bovenkant van de thermoskan maakt het mogelijk om met slechts één hand te serveren. Ook wordt de kan geleverd met een handige schroefdop, wat ideaal is als je de kan mee naar buiten wilt nemen.

De EM77-waterkoker van Stelton, is een cilindervormige waterkoker met een inhoud van 1,5 liter. Perfect voor het koken van water voor de thee of water voor de pasta of ander gebruik.
De waterkoker heeft een mooi strak design en past zich moeiteloos aan in iedere keuken.
Op de waterkoker zit een droogkookbeveiliging, automatische uitschakeling en een verwijderbaar kalkfilter. Verder heeft de waterkoker een geïntegreerde ruimte voor het snoer.

Stelton Emma serie

Met zijn eenvoudige en elegante lijnen is de Emma-serie van Stelton een prachtige aanvulling op elk aanrecht of eettafel. Te herkennen aan de beukenhouten handgrepen maakt de Stelton Eamma serie warm en eigen. Met aardse zandkleuren of wat strakker in zwart zijn deze waterkokers, theekannen en isoleerkannen een lust voor het oog.

Alles voor een fijn theemoment

Neem tijd voor jezelf en drink een kopje thee met Theo. De theeserie Theo by Stelton biedt je alles wat je nodig hebt voor een echte theeceremonie.

De prachtige theepot is verkrijgbaar in een prachtige Nordic zandkleurige uitvoering en in het zwart. Deksel en handvat zijn gemaakt van bamboe - een verwijzing naar de Aziatische theecultuur.

Bijpassende mokken met bamboe onderzetter, een suikerpot en schenkkan maken het thee moment compleet.

De eenvoudige en stijlvolle vormentaal werkt rustgevend en ontspannend - ideale omstandigheden om je helemaal onder te dompelen in je eigen theeritueel.

Zomer Must haves

Het zomergevoel is een unieke mix van warmte, vreugde, vrijheid, ontspanning en nostalgie.
Het is de tijd van het jaar die je een aangenaam gevoel van enthousiasme en vitaliteit geeft, en ons vaak dierbare herinneringen bezorgt die een leven lang meegaan.

De Pilastro glas collectie bestaande uit mooie schalen en een wijnkoeler zijn een echte must have op je zomer tafel.

Essentiele accessoires


Met het oog op het toenemende belang van klimaat- en milieubescherming zijn herbruikbare drinkflessen en thermobekers bijna net zo onmisbare alledaagse accessoires geworden als zonnebrillen en portemonnees.
Ze moeten passen bij onze persoonlijke stijl en look.

De thermo TO GO bekers van Stelton met spiegeltje op het deksel voldoet hier ruimschoots aan. In stijlvolle en tijdloze kleuren en design.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking