Rapido van Gefu

In verband met de Nationale Week Zonder Vlees besteden we deze week wat extra aandacht aan gerechten met veel groenten. Van Gefu hebben we enkele handige keukenhulpjes die het groentensnijden vergemakkelijken. Deze keer uitgelicht; De Rapido 

De Rapido van Gefu

De Rapido van Gefu is een heel handig keukenhulpje waarmee je gemakkelijk groenten en fruit in plakjes snijdt. De Rapido is een soort beker met daaronder een scherp raster wat schijfjes maakt van je groenten en fruit. 

Hoe het werkt:

Je legt je groenten en fruit, dit kan zijn champignons, aardbeien, radijs of bijvoorbeeld druif klaar op je snijplank. Je haalt de bescherming onder aan de Rapido eraf. Vervolgens houdt je het bakje boven je groenten en druk je hem door het raster heen. De gesneden plakjes blijven mooi in de beker zodat je deze gemakkelijk in de pan of je salade doet en niet meer alle plakjes hoeft op te pakken. Het werkt erg snel, vandaar ook de naam; Rapido wat snelheid betekend. 

Een beeld zegt meer dan woorden. Bekijk daarom het filmje en zie hoe gemakkelijk de Rapido van Gefu in het gebruik is. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking