Pip Studio Voorjaar Zomer collectie 2024

Dit voorjaar komt er weer een heel nieuw servies van Pip Studio! Lily & Lotus is gedecoreerd met grote lelies, lotus blaadjes en paardenbloemen. Een elegant servies met een moderne twist.

Het nieuwe Lily & Lotus servies is in tegenstelling met het andere Pip Studio servies vaatwasser, oven en magnetron bestendig. Op dit servies zit geen gouden randje wat je wel op de andere Pip collecties hebt waardoor hij vaatwasser bestendig is.

 

Maak je servies compleet met het matchende tafeltextiel, glaswerk en decoraties.

Naast het nieuwe Lily & Lotus servies wordt het Pip Chique Servies uitgebreid met de kleur geel. Een effen versie en een gestreepte. De Blushing Birds, Jolie, Flower Festival en La Majorelle serviezen blijven ook in 2024 nog gewoon in collectie. Van de Heritage en Winter Wonderland nemen we afscheid. Hier komen in het najaar 2024 leuke nieuwe collecties voor. De uitlopende collecties shop je nu met korting. Hiervoor geldt OP=OP.


Bekijk hier de video met een sfeerimpressie van de Voorjaar - Zomer collectie 2024

Het Lily & Lotus servies bestaat uit Petit four, ontbijt, diner, soep en serveerborden. Kleine mokken, grote mokken en XL mokken. Kop & schotels. Diverse maatjes schalen, een theepot, suikerpot, melkkannetje met serveerbordje en een taartplateau. Een eierdop en een botervlootje. Een zeer compleet servies. Bij de borden heb je keuze uit een gedecoreerd bord of een effen paarse rand. Zo kun je zelf kiezen hoe je je servies samenstelt. Het effen paars kan een mooie rustige noot geven tussen alle drukke decoraties. De decoraties komen dan ook mooier en krachtiger uit op een effen ondergrond.

Pip Studio Chique servies

Het Chique servies van Pip Studio is gemaakt van een Bone China porselein. Dit is een zeer hoge kwaliteit sterk en dun porselein, geproduceerd op speciale wijze.Het servies kwam in 2023 uit in het roze en groen. Hij wordt nu uitgebreid met de kleur geel. Borden en mokken met effen geel en gestreept met een lichtgrijze kleur.

Dek het Chique servies op het nieuwe gestreepte tafeltextiel van Pip Studio. Tafelkleden en katoenen servetten.

Pip Studio Blushing Birds servies

Pip Studio Jolie servies

Pip Studio La Majorelle servies

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking