Pip Studio Blushing Birds servies nieuwe kleur Geel!

Pip Studio Blushing Birds servies geel

Na alle feestdagen zijn we toe aan frisse nieuwe kleuren. De Blushing Birds servies serie van Pip Studio wordt uitgebreid met een gele kleur. Dat fleurt de boel direct helemaal op!

De Blushing Birds serie van Pip begon met een blauw en witte kleur. Na het grote succes werd dit uitgebreid met de kleur khaki. Rood werd als seizoenskleur voor het najaar toegevoegd. Maar ook de populairiteit van de rode kleur is zo groot dat deze nog blijft en zelfs is uitgebreid. Onder andere een theetip, suikpot, melkkan, diep bord en voorraadpot zijn toegevoegd aan het assortiment.

Voor het komende voorjaar verwachten wij eind januari een nieuwe warm gele kleur van de Blushing Birds. Ik zal zeggen kijk vooral even naar de sfeerfoto's want op de productofoto's komt de juiste gele kleur wat slechter naar voren. Op de sfeerfoto's zie je beter de echte kleur. Het is een mooie kleur die goed combineert met de khaki maar ook met blauw, wit of rood is hij mooi.

In het geel komt: Eierdop, 3 maten kommetjes (9,5 , 12 , 15 cm) Gebaksbord, ontbijtbord, dinerbord, mini taartplateau, mok klein, mok groot, kop & schotel en de cakeschaal. Een uitgebreide collectie dus waar je alle kanten mee op kan.

Het Blushins Birds servies is een porseleinen servies wat in de vaatwasser kan. De gouden randjes kunnen naar veelvuldig vaatwasser gebruik wel vervagen in kleur.

Bij Senses of Living profiteer je van 15% korting op de Blushing Birds servies collectie.

Pip Studio Blushing birds servies geel

Pip Studio blushing birds geel servies

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking