Nieuw Villeroy & Boch kinderservies

Kinderservies Villeroy & Boch

Porselein en jonge kinderen? Niet iedereen durft het aan. Toch is bewezen dat kinderen vaak voorzichtiger zijn dan wij denken! Mocht er onverhoop een bordje of mokje kapot vallen; op het kinderservies Happy as a Bear en Hungry as a Bear van Villeroy & Boch zit 2 jaar breukgarantie! Je kunt met je kassabon een nieuw bordje of mokje krijgen als hij binnen 2 jaar na aankoop gebroken is.

Het servies is magnetron en vaatwasser bestendig.

Happy as a Bear

Zomer, zon, zand en vele spannende avonturen: Met het kinderservies uit de Happy as a Bear-collectie is het eten twee keer zo leuk. De dolfijnen en beren zijn schattige vriendjes voor zowel meisjes als jongens.Verkrijgbaar in een leuk setje met een bordje, mokje en kommetje of los verkrijgbaar. Verpakt in een giftbox maakt het extra leuk om te geven.

Hungry as a Bear

Op het servies Hungry as a Bear staan schattige beren. Leuk voor jongens en meiden. Het servies is verkrijgbaar in een leuke cadeauset of los.

Overig kinderservies

Naast Villeroy & Boch hebben we ook hele leuke serviessetjes van WMF met bijvoorbeeld Winnie the Pooh, Mickey Mouse of een Jungle Thema.

Bekijk hier al het Kinderservies. Ook hebben we vele leuke kinderbestekjes van WMF en Keltum. Bekijk ze hier.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking