Nieuw in ons assortiment; Villeroy & Boch Paasservies

Villeroy & Boch Spring servies

Frisse kleurtjes, voorjaarsbloemen en schattige haasjes. Het Spring servies van Villeroy & Boch brengt het echte lente gevoel op tafel!
Verschillende collecties en uiteraard de annual edition voor de echte verzamelaars! 

Spring Awakening servies

Met de magische collectie Spring Awakening van Villeroy & Boch haal je de lente in huis. De betoverende bloemen van de eerste lentebloeiers stralen op het zuiver witte porselein en zorgen niet alleen met Pasen voor een nostalgisch aangenaam gevoel. Kenmerkend zijn de borden, kommen en schalen met geschulpte randen.  De serie heeft diverse ei serveerschalen wat natuurlijk niet mag ontbreken met Pasen. Een eierbordje voor je gevulde eitjes of gekookte eieren. De grote gebaksschaal op voet is het pronkstuk op tafel die er letterlijk bovenuit steekt! Maak je tafelsetting af met de porseleinen decoraties voor in de tak of bloemstukken. 

Bekijk hier het Spring Awakening servies van Villeroy & Boch.

Spring Fantasy servies

Welkom in de sfeervolle paastijd met Villeroy & Boch! In de gedetailleerde motieven van de collectie Spring Fantasy dartelen bijzondere paashazen in een nostalgische wereld vol lenteachtige geestigheid. De Spring Fantasy collectie bestaat uit diverse schalen en mokken. Maak kennis met het konijntje Emma, Paul en Anna. Van grote serveerschalen tot fijne mokken. De Fantasy serie laat je fantasie ten rijk, dompel je onder in de nostalgische paastijd! 

Bekijk hier het Spring Fantasy servies van Villeroy & Boch.

Spring Annual Edition 2022

De Annual Easter Edition laat de harten van verzamelaars en decoratieliefhebbers sneller kloppen - deze favoriete artikelen in gelimiteerde oplage beschikken over een gouden bodemstempel, zijn alleen verkrijgbaar in het jaar van uitgave en worden geleverd in een prachtige cadeauverpakking. Het ideale paascadeau voor je dierbaren of voor jezelf. De annual edition bestaat uit een mok, bord, kom, decoratief ei en een hanger.

Bekijk hier het Spring Annual Edition 2022 servies van Villeroy & Boch

Ei, Ei, Ei 

Een ei hoort erbij met Pasen. Of je nu een gekookt eitje, gepocheerd of een omelet wil maken. Handige eibakringen of een timer voor het perfecte eitje! Er is zoveel keukengerei verkrijgbaar met het thema ei. 

Bekijk ze hier! 

Opzoek naar een leuk paaskado, of inspiratie voor de ontbijttafel met de paasdagen ? We hebben als onze paasfavorieten in één categorie samengebracht. Bekijk hier onze paaspagina. 

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking