iittala Taika Sato

We starten januari met een nieuw servies van iittala. De Taika serie is uitgebreid met een nieuwe lijn: Taika Sato
Het thema van dit servies is direct duidelijk. De levendige illustraties spatten van het servies af. Geïnspireerd door stillevens creëert het patroon met zijn magische fruit en groenten een sfeer waarin de tijd stilstaat. De prachtige illustraties stralen in heldere kleuren op een witte achtergrond.

Je kunt een tafelsetting vol patronen en kleuren maken door de Taika-illustraties van Klaus Haapaniemi te combineren of een paar iittala Taika Sato artikelen toe te voegen om een setting te completeren. Het Sato servies combineert heel mooi met het iittala Teema vintage Blue en Linnen. En natuurlijk het Teema wit.

Het iittala Taika Sato servies bestaat uit verschillende maten borden, mokken, kop & schotels, schalen maar ook vazen, chopstick houders, serveerbordjes en voorraadpotjes.

Combineer het servies met gekleurd glaswerk uit de iittala Kastehelmi, Kartio of Aino Aalto serie.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.