Harry Potter items van Le Creuset

Ontdek betoverende culinaire avonturen en ervaar de magie van het koken met Le Creuset® en Harry Potter™.

Binnenkort verkrijgbaar! Verkoop start maandag 15 november 2021. OP=OP Eenmalig verkrijgbaar.

10 limited Editions Le Creuset. Breng de magie naar je keuken met deze gave Harry Potter items van Le Creuset:

Le Creuset Harry Potter Hogwarts™ Houses Potholder - Dubbele ovenwant textiel
Net als de kleurrijke uniformen op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, combineert de Hogwarts™ Houses Dubbele Ovenwant een viertal kleuren met een met gouddraad geborduurd embleem. De essentie van Zweinstein is geborduurd in iedere gouden 'H' en gemaakt van duurzaam, bedrukt katoen canvas en blauwe badstof. Deze royale dubbelhandige pannenlap heeft een gewatteerde katoenen voering en een nylon barrière voor extra isolatie. De beschermende keukenbezwering van Le Creuset is gemaakt van hoogwaardig textiel en voorkomt brandplekken, vlekken en ongelukken voor alle culinaire tovenaars, heksen en dreuzels.

Le Creuset Harry Potter Deathly Hallows™ Spoon Rest - lepelhouder
Beheers uw krachtigste recepten tot in de puntjes met de Deathly Hallows™ Lepelhouder. Deze lepelhouder is een essentiële aanvulling op iedere keuken: de gegroefde randen met drie ringen zorgen dat lepels, spatels en pollepels gewoon blijven liggen, terwijl de brede kom druppels opvangt. De lepelhouder is gemaakt van hoogwaardig aardewerk en afgewerkt met een levendig, flintkleurig glazuur dat makkelijk is schoon te maken, in de vaatwasser kan, niet snel breekt en bestand is tegen krassen en vlekken. Het ontwerp is magisch in meerdere opzichten: het beperkt rommel tot een minimum en doet denken aan de mysteries van de Steen van Wederkeer, de Zegevlier en de Onzichtbaarheidsmantel.

Le Creuset Harry Potter Hedwig™ Pie Bird - aardewerk
De Hedwig™ Pie Bird, een model van Harry’s sneeuwuil, ziet er elegant uit en is extreem handig. Haar reliëfveerdetail, intelligente ogen en zwarte snavel maken de pie bird net zo bijzonder als Hedwig. De holle pie bird laat stoom uit de vulling ontsnappen terwijl deze kookt, zodat de inhoud niet overkookt. Tegelijkertijd voeren de bogen aan de onderkant overtollig vocht af om te voorkomen dat de korst zompig wordt. De Hedwig™ Pie Bird is gemaakt van hoogwaardig aardewerk en afgewerkt met een barstbestendig wit glazuur. Ze is vaatwasserbestendig en is een handige aanvulling op iedere tovenaarskeuken.

Le Creuset Harry Potter Spellcasting Spatel Set
De Betoverende Toverstok-spatel Set in Siliconen van Le Creuset is geïnspireerd op de toverstokken van Harry, Hermelien, Ron en Perkamentus, en brengt magie naar uw keuken met fabelachtige duurzaamheid en veelzijdigheid waar een tovenaar trots op zou zijn. De BPA-vrije siliconen spatels beschikken over afneembare koppen voor snel en gemakkelijk reinigen. Ze zijn bestand tegen vlekken, geurtjes en smaakabsorptie, en zijn hittebestendig tot 250°C. Deze flintkleurige, niet-schurende spatelset is ideaal voor gebruik op anti-aanbak- en emaillen kookoppervlakken. Met een spreuk en een polsbeweging creëren de heksen en tovenaars in uw gezin magische momenten en recepten.

Le Creuset Harry Potter Hogwarts™ Express Kettle - Fluitketel
De speciale editie Hogwarts™ Express Fluitketel van Le Creuset is net zo markant als de iconische trein die als inspiratie diende. De ketel is afgewerkt in een krachtig Mat Zwart en Kersenrood email op hoogwaardig carbon staal dat snel warm wordt. Het levendige glazen email breekt niet snel, is niet reactief en is makkelijk schoon te maken. De ketel is uitgerust met een gouden tuit die fluit in een enkele toon en beschikt over Zweinstein-geïnspireerde accenten zoals de gouden knop van het deksel, die het nummer draagt van het beroemde perron uit de serie: 9 ¾. De ketel belooft net als dat magische perron een snelle ontsnapping, en een dampend hete kop thee, voor zowel tovenaars en heksen als dreuzels.

Le Creuset Harry Potter Hogwarts™ Houses Set Dessert bordjes
De Hogwarts™ Houses Set van 4 Gebaksbordjes in Aardewerk is samengesteld voor de leden van Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf of Ravenklauw. De set weerspiegelt het vooruitzicht op feesten in de Grote Zaal en de vriendschappelijke strijd tussen loyale, intelligente, sluwe en dappere tovenaarsleerlingen. Deze coupévormige borden van 17 cm zijn gemaakt van hoogwaardig aardewerk en afgewerkt met een Kersenrood, Marseille Blauw, Nectar en Artichaut-glazuur, dat is versierd met een handgetekende illustratie van de mascotte van iedere afdeling. Het levendige glazuur is makkelijk schoon te maken, breekt niet snel en blijft er prachtig uitzien dankzij de duurzaamheid om dagelijks gebruik door iedere heks, tovenaar of dreuzel te overleven.

Le Creuset Harry Potter Magical Mug Set
De Magical Mokken Set is versierd met metaalfolielogo’s van de meest herkenbare plekken van de tovenaarswereld en is geschikt voor alles van koffie, thee en warme chocolademelk tot pompoensap. Of u nu vaste klant bent bij Tovertweelings Topfopshop™, De Drie Bezemstelen™, Olivanders™, Goudgrijp™ of ze allemaal een warm hart toedraagt, iedere mok heeft een verborgen boodschap die bij gebruik op magische wijze zichtbaar wordt voor iedere heks, tovenaar of dreuzel. De hoogwaardige mokken in aardewerk zorgen dat de inhoud warm of koud blijft en zijn afgewerkt met een Nectar-, Glanzend Zwart-, Flint- of Meringue-glazuur. De duurzame en levendige afwerking is makkelijk schoon te maken, breekt niet snel en is bestand tegen krassen en vlekken.

Le Creuset Harry Potter Lord Voldemort ™Aardenwerken rechthoekig schotel met deksel
Verkrijgbaar vanaf 2022

Le Creuset Harry Potter Quidditch™ Signature gietijzeren ronde braadpan Marseille Blauw
Win het populairste spel in de keuken door deze speciale ronde braadpan in geëmailleerd gietijzer in huis te halen. De Quidditch™ Signature Ronde Braadpan in Geëmailleerd Gietijzer is afgewerkt in Le Creuset’s Marseille Blauw en is een ode aan de favoriete sport van de tovenaarswereld. De deksel is versierd met een dimensionale, massief koperen Gouden Snaai-knop, die de drie doelringen van Zwerkbal als reliëf heeft. De Quidditch™ Braadpan in Geëmailleerd Gietijzer is vakkundig gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit. Het op zwerkbal geïnspireerde ontwerp zorgt voor de beste warmteverdeling en houdt de magische smaken in de pan. Van het fornuis tot de oven en de eettafel: deze iconische braadpan van Le Creuset is ideaal voor het verwennen van zowel Jagers als Zoekers en Wachters.

Le Creuset Harry Potter™ Signature gietijzeren ronde braadpan Kersenrood
Deze speciale Harry Potter™ Signature Ronde Braadpan in Geëmailleerd Gietijzer betovert iedere keuken. Afgewerkt in kersenrood met een massief koperen bliksemschicht-knop geïnspireerd door Harry’s iconische litteken. Een eerbetoon aan een van de bekendste tovenaars allertijden. Net zoals de 'Uitverkorene' zelf reageert de braadpan uitstekend op vuur en hitte en houdt hij extreem goed de warmte vast. Ideaal voor alles van slow-cooking en smoren tot braden, bakken en meer: van het fornuis of de oven naar de eettafel. Het makkelijk schoon te maken, levendige emaille hoeft niet ingebrand te worden en is ontworpen om van generatie tot generatie mee te gaan.

Bekijk hier de complete Harry Potter collectie

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking