Alles wat je wilt weten over de BAMIX

Bamix

De bamix® is absoluut geen gewone staafmixer! Deze mixer kan gezien worden als een complete keukenmachine! De bamix® is het kleinste maar meest efficiënte en veelzijdige keukenapparaat. Dankzij de verschillende bamix® accessoires, vormt het toestel de ideale hulp voor een groot aantal taken. bamix® staafmixers staan bekend als de werelds beste staafmixers vanwege zijn uitzonderlijk krachtige motor. De bamix® wordt daarom ook veel in de horeca gebruikt.  Een staafmixer gebruik in voor het pureren van (rauwe)groente, babyvoeding, sauzen maken, slagroom. En hij verbrijzelt met zijn krachtige motor die 2 verschillende snelheden heeft gemakkelijk ijsblokjes of diepvriesfruit.

De verschillende modellen:

Gastro G1 en G2:

De Gastro serie van Bamix is speciaal gemaakt voor de horeca en de veeleisende gebruiker. De G1 is de instapper in deze serie. De G1 staafmixer heeft een 200 watt inductie motor die op 2 standen kan werken. In stand 1 draait deze 12.000 tpm. In stand 2 draait deze zelfs 17.000 tpm. Een ander groot voordeel is dat de staafmixer spat- en waterdicht is en een krulsnoer heeft. De softgrip handvat zorgt ervoor dat de staafmixer fijn in de hand ligt, zelfs bij langdurig gebruikt. De G1 wordt geleverd met 3 opzetstukken en een wandhouder in wit.

De G2 heeft een langere steel (19 cm) dan de andere Bamix modellen. Hierdoor is deze goed te gebruiken in grote soeppannen. De G2 staafmixer heeft een 200 watt inductie motor die op 2 standen kan werken. In stand 1 draait deze 12.000 tpm. In stand 2 draait deze zelfs 17.000 tpm. De G2 wordt geleverd met 3 opzetstukken en een wandhouder in wit.

Superbox Zwart of Red Cross

Met deze set koop je de meest complete staafmixer set die er is. In deze set zit om te beginnen de sterke en zuinige Bamix M200 staafmixer die met zijn 18.000 toeren behoort tot de sterkste op de markt. Buiten de standaard onderdelen die bij de M200 / Swissline worden geleverd (multimes, klopper, mixer, literbeker en processormaalbak) zit er ook een vleesmes bij voor het maken van bijvoorbeel tartaar, een mayonaisebeker en een halve literbeke en de slicesy. De slicesy maakt van de Bamix een echte keukenmachine. In de superbox zit ook een slicesy. Hiermee maak je van de Bamix een echte keukenrobot. Duw de staafmixer in de Slicesy en je kan raspen en hakken. Er worden 5 raspen meegeleverd (fijne, medium en grove julienne, fijne en grove schijfjes) en een hakmes. Nu kun je alles wat een normale keukenrobot kan zonder dat het veel ruimte inneemt.

Bamix is een Zwisters merk. Met de superbox Red Cross heb je de echte Zwitserse uitstraling van deze krachtige staafmixer.

Bamix Jamie Oliver Box

De bamix® Jamie Oliver antraciet is het resultaat van onze bijzondere samenwerking met de TOP kok Jamie Oliver. Een mooi instapmodel om kennis te maken met de Bamix. De bamix® pureert, klopt en mixt met gemak allerlei ingrediënten. Het maken van pesto's, tapanades, smoothies of soepen glad maken hij kan het allemaal. Ook allerlei ingrediënten fijnmalen zoals babyvoeding, specerijen, noten, koffiebonen, kazen. Zelfs het kneden van brood deeg gaat hem met gemak af. Het prachtig geintegreerde handvat (softgrip) geven de bamix® Jamie Oliver een luxe uitstraling en tevens zorgt het ervoor dat er geen vuil of water in of tussen de knoppen kan komen.

Bamix Baking Box

Deze uitgebreide Baking box van Bamix is een musthave voor de thuisbakker. Super uitgebreid met zo ongeveer alle opzetstukken. Het zijn er maar liefst 12! Je krijgt er ook verschillende afsluitbare voorraadbussen bij om je koekjes en andere baksels en bakbanodigdheden lang vers in te houden. Daarnaast zit er ook een inspirerend receptenboekje bij. De basis van deze set is natuurlijk een supersterke staafmixer van Bamix. Deze combineert power en degelijkheid met een stijvolle vormgeving en handige opbergmogelijkheden. Naast het multimes voor het mengen, zeven, pureren en hakken van onder andere soepen, groenten, aardappelen en fruit, bevat deze uitvoering een klopper voor het kloppen van eiwit en slagroom én een menger voor het maken van mayonaise, cremes en beslag.

Bamix BBQ Box

De Bamix BBQ-Box wordt zeer compleet geleverd. Het pakket is uitgerust met verschillende hulpstukken zoals een scherp multi-mes, een klopper, een vleesmes en een mixer. Een processormolen, een powerdisk, een mengbekerset (400 & 600ml) en een staande houder voor de staafmixer zijn ook inbegrepen. Daarnaast nog een stoer Bamix keukenschort. De Bamix BBQ-Box is dé ideale staafmixer voor de barbecue liefhebber. Met dit pakket heb je alles voor handen om binnen no-time een heerlijke saus of marinade in elkaar te draaien.

Bamix To Go Box

Dit is je ideale partner voor school, werk, sport en beauty. Zin in een überverse smoothie voor je werk of een verfrissende powerdrank na het sporten? Kan je wel een gezond energiedrankje gebruiken na die zware les natuurkunde? Wil je een verwarmend soepje tijdens je herfstwandeling of ga je even detoxen in de file? Ready, set, go! Met de bamix toGo uit Zwitserland zijn je favoriete drankjes in no time gereed. Je maakt ze thuis klaar, ready for take away, waarheen en hoe je maar wilt. Want de handige thermische beker houdt alles lekker fris of juist heerlijk warm. De bamix toGo heeft een krachtige motor van 180 watt en is voorzien van 4 hulpstukken: multi-mes, menger, klopper én vleesmes. In het bijgeleverde boekje vind je heerlijke, verrassende recepten, van een fluweelzachte exotische mix tot een bedtime smoothie. Even gezond, even lekker, even snel. Om mee te nemen.

Bamix Christmas Edition

Speciale Kerst editie van de Bamix! Het ideale Kerstgeschenk! In deze Christmas Giftbox zit o.a een Kerst receptenboekje en uitsteekvormpjes in Kerstthema.

In deze Bamix Christmas box zit: Bamix Staafmixer Zwart M200, 4 mesjes, Houder om je staafmixer neer te zetten en de mesjes in op te bergen, Mengbeker met deksel., Proccessormolen, 5 Kerst uitsteekvormpjes in zakje, Kerst receptenboekje om met je Bamix te maken

Los te verkrijgen accessoires bij je BAMIX

Processormolen:

In combinatie met de bamix® is de processor een prima molen voor het fijnmalen van zowel droge als vloeibare ingrediënten zoals noten (ook nootmuskaat) en granen, harde kazen, chocolade, ijsblokjes enz. Het malen van kristalsuiker tot poedersuiker. Het malen van kruiden en specerijen. Het bereiden van babyvoeding, pesto’s en tapenades.

Bamix Hakker:

De handige hulpstukken veranderen de Bamix staafmixer in een krachtige, compacte keukenmachine die zijn werk in alle stilte doet. Met de 100 ml bamix hakmolen maal je alle mogelijke droge en natte ingrediënten fijn tot interessante, culinaire ingrediënten.

Bamix Slicesy:

De Bamix slicesy is het verlengstuk van je staafmixer en je maakt er zo een foodprocessor van. Door de mixer op de slicesy te zetten maak je er bijvoorbeeld een hakmolen van. Hij wordt geleverd met 5 genummerde inzetstukken om te snijden of te raspen.

Verder zijn alle mesjes los verkrijgbaar en zijn er handige schoonmaakhulpjes.

Bekijk hier alle Bamix artikelen.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking