Aanbieding Villeroy & Boch Bestekcassettes

Aanbieding 30 delige bestekcassette Villeroy & Boch Arthur, Oscar en Victor

Door scherp in te kopen kunnen we een hele aantrekkelijke korting geven op de bestek cassettes van Villeroy & Boch. De 30-delige besteksets Arthur, Arthur geborsteld, Oscar en Victor doen mee met deze gave actie!

30-delige bestekset Arthur:

Zwierige lijnen en tijdloos design maken van de Arthur een echt allround-bestek, dat bijzonder goed bij onze porselein-collecties past. De set is verkrijgbaar is de varianten gepolijst of mat-geborsteld. Bij een feestelijk diner, of een gezellig etentje met de familie, deze 30-delige bestek-set voor maximaal 6 personen past overal bij en tovert een tijdloos mooi, elegant tintje op uw tafel. Verras bij elke gelegenheid met mooi en praktisch bestek. De set Arthur bestaat uit: 6 tafelvorken, 6 tafellepels, 6 tafelmessen, 6 taartvorkjes en 6 koffie/dessert lepeltjes.

30-delige bestekset Oscar:

Een heldere, zacht gebogen lijnvoering en een aantrekkelijk greepaccent maken het vaatwasserbestendige bestek van de klassieker-collectie Oscar geschikt voor vele gelegenheden. De set Oscar bestaat uit: 6 tafelvorken, 6 tafellepels, 6 tafelmessen, 6 taartvorkjes en 6 koffie/dessert lepeltjes.

30- delige bestekset Victor:

Aan tafel met met de Victor bestekset van Villeroy & Boch. De Victor bestekset is klassiek vorm gegeven en maakt elke gedekte tafel tot een chique diner. De bestekset is gemaakt van 18/10 RVS Roestvrij staal en tevens ook vaatwasmachine bestendig. De set is 30-delig, geschikt voor 6 personen. De set Victor bestaat uit: 6 tafelvorken, 6 tafellepels, 6 tafelmessen, 6 taartvorkjes en 6 koffie/dessert lepeltjes.

Actie

De actie op de bestekcassettes geldt zolang de voorraad strekt. OP=OP. We versturen de Villeroy & Boch besteksets gratis naar uw adres.

Bekijk hier alle besteksets.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking