20% korting op de Dinerborden en Ontbijtkommen van le Creuset

Aardewerk servies van Le Creuset

Le Creuset heeft een uitgebreid aardewerk servies collectie. Dinerborden, Ontbijtborden, Ontbijtkommen, Koffiemokken, Theemokken, Espressomokjes, Eierdopjes, Grote schalen en Theepotten. Verkrijgbaar in vele kleuren; Kersenrood, Marseille Blauw, Mist grey, Palm, Soleil, Ultra Violet, Caribbean Blue en Deep Teal. Je kunt je eigen stijl maken door je eigen favoriete kleuren kleuren met elkaar te combineren. Het leuke van Le Creuset is dat de kleuren ook terug komen op de pannen, peper & zoutmolens en overige kookgerei.

Kwaliteit

Van Le Creuset servies kun je goede kwaliteit verwachten. Het dichte aardewerk voorkomt vochtabsorptie zodat het vaatwerk niet barst en kras- en vlekvrij is
Het servies is geschikt voor de microgolfoven, de oven, de grill en de vaatwasser. De onderkant van de borden is lichtjes uitgehold voor vloeistoffen ze hebben een brede rand met de kenmerkende ringen in reliëf van Le Creuset om de borden gemakkelijk vast te nemen.

De mokken kunnen ook in de oven. Zo maak je een overheerlijke MugCake in je eigen Le Creuset Mok.

Het servies is een frisse en speelse collectie vaatwerk die elke tafel op een hoger niveau tilt. De duurzame aardewerken borden en kommen hebben de verfijnde lijnen, strakke profielen en elegante vormen van mooi vaatwerk, maar ze zijn ook ontworpen voor praktisch dagelijks gebruik.
De speelse collectie deelt het iconische erfgoed van Le Creuset en elk stuk heeft het kenmerkende design met drie ringen. Beschikbaar in het levendige Le Creuset kleurenpalet dus volledig combineerbaar met het kookgerei. Eating just got (more) personal.

Bekijk hier al het Le Creuset servies.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking