20% korting op al het Flora Castle servies

Aanbieding! 20% korting op al het Flora Castle servies!

Leuke zomeractie met zomers servies. Profiteer nu van 20% korting op al het Flora Castle servies.

Het Flora Castle servies is een heel compleet servies. Van Dinerborden, ontbijtborden, gebaksbordjes, petit four, espressomokken, koffiemokjes, theekoppen, theetipjes, theepotten, vele maten en soorten schalen en kommen en keukentextiel kun je met dit servies alle kanten op! Met maar liefst 7 decors kun je eindeloos combineren en jou eigen stijl maken.

Zo kun je kiezen voor allemaal gekleurde decors te combineren of juist alleen voor de blauw-witte variant te gaan. Je zult zien dat je dan een hele andere sfeer creëert. 

Het Flora Castle servies

Maak van elke dag een feestje met je favoriete Flora Castle design. De decors zijn voor iedere dag! Met Flora Castle geniet iedereen een leven lang van prachtig gedekte tafels, met een servies dat door de jaren heen als een veldboeket met je meegroeit, in een samenstelling die uniek is en die naadloos aansluit bij jouw woonaccessoires.

 Duurzame kwaliteit, de vrijheid van persoonlijk keuzes, geschikt voor iedere gelegenheid, gemaakt met liefde, aandacht en oog voor detail. Tijdloze artikelen die blijven inspireren, met iedere keer opnieuw vernieuwing die voelt als thuiskomen.

Bekijk hier al het Flora Castle servies.

De actie geldt tot en met 31 juli 2019. 

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking