Lijst van producten op merk Greenpan

GreenPan is een Belgisch merk met een internationale reputatie. Het is bedacht door twee jeugdvrienden: Jan Helskens en Wim De Veirman. Toen ze ontdekten dat traditionele antikleefpannen bij oververhitting gifstoffen vrijgaven en er voor de productie van de antikleeflaag PFOA werd gebruikt, gingen ze op zoek naar een nieuw alternatief.

Na een lange zoektocht vonden ze het perfecte materiaal voor hun pannen: een keramische laag met de naam Thermolon.

De keramische antikleeflaag Thermolon™ is gemaakt op basis van zand, zonder schadelijke stoffen als PFOA, PFAS, lood en cadmium. De beste keramische pan – veilig voor je lijf, je geliefden én het milieu – vind je dus bij GreenPan.


Bij GreenPan zijn ze niet alleen trots op de gezonde kookgerei, maar ook op hun vernieuwende technologieën. Voor de uitvinders van de categorie keramisch antikleef-kookgerei gaat een slim design en een uitmuntende functionaliteit hand in hand met innovaties.

 

De nieuwste lijnen kookgerei zijn ondertussen toe aan de 5e evolutie in antikleeflagen. Het is hun allerbeste keramische antikleeflaag tot nu toe, want ze versterkten de Thermolon met diamanten. Daardoor zijn hun pannen nu beter, duurzamer en sterker!

Bekijk de koekenpannenwok en vispan van GreenPan.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking