Le Creuset Gietijzeren ronde steelpan zonder deksel in Kersenrood 16cm 1,06l
Een grote favoriet onder fondueliefhebbers. In Zwitserland wordt kaasfondue traditioneel bereid in een gietijzeren caquelon met een grote opening - net zoals deze. Dankzij de hoogwaardige gietijzeren constructie kan de kaas zachtjes en gelijkmatig smelten. En het blijft ook langer warm en gesmolten op tafel. Mmmm...
Dankzij de lichte geëmailleerde binnenkant is hij eenvoudiger te reinigen.
De steelpan is geschikt voor de oven, kookplaat, inductie of onder de grill. De gietijzeren constructie houdt de warmte vast, zodat het eten gelijkmatig kan bakken en bruinen. Je overheerlijke creaties blijven bovendien langer warm aan tafel.
Een caquelon: de gietijzeren constructie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en voorkomt dat de kaas aanbrandt
Niet te heet: kook met een constante, lage tot middelhoge temperatuur om je gietijzer te beschermen en te genieten van overheerlijke resultaten.