Le Creuset Gietijzeren rechthoekige grill in Oranjerood 32cm
Le Creuset Gietijzeren rechthoekige grill in Oranjerood 32cm

Le Creuset Gietijzeren rechthoekige grill in Oranjerood 32cm

Hiermee krijg je de heerlijke smaak van een buitengrill, gewoon lekker comfortabel in je eigen keuken. Deze gietijzeren grillplaat van Le Creuset maakt het bereiden van kip, biefstuk, vis, groenten en nog veel meer een fluitje van een cent en geeft je voedsel die onmisbare grillstrepen. Hij is vrij smal en kan dus na gebruik eenvoudig worden opgeborgen.

 

Dankzij de lichte geëmailleerde binnenkant is hij eenvoudiger te reinigen. Een echt werkpaard: geschikt voor de oven, kookplaat, inductie of onder de grill.

 

Heerlijke gerechten: de gietijzeren constructie houdt de warmte vast, zodat het eten gelijkmatig kan bakken en bruinen. Je overheerlijke creaties blijven bovendien langer warm aan tafel.

 

Grillgroeven: maak authentieke grillstrepen voor voedsel dat er fantastisch uitziet.

 

Niet te heet: kook met een constante, lage tot middelhoge warmte om je gietijzer te beschermen en te genieten van overheerlijke resultaten.

 

Wordt op elegante wijze ouder: de geëmailleerde binnenkant ontwikkelt een natuurlijke patina die zich zal gedragen als een anti-aanbaklaag. Dankzij de afwerking laat het voedsel bovendien eenvoudig los en hoef je de pan minder in te branden.

 

Reinig het product alleen met water, zodat de patina zich kan ontwikkelen

 

Lengte: 38.5 cm Breedte: 21.8 cm Hoogte: 3.1 cm Diepte: 2 cm

Niet op voorraad
€ 119,00
Incl. BTW

Over Le Creuset

Le Creuset maakt al sinds 1925 topkwaliteit braad- en stoofpannen met hun unieke, kenmerkende design. In Frankrijk houd Le Creuset zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de unieke mallen van braadpannen die vervolgens nog met de hand worden geëmailleerd in verschillende kleuren. Le Creuset heeft naast hun bekende pannen assortiment, vele producten voor verschillende bereidingen van hoogstaande kwaliteit. Een uitgebreid aardewerk servies maakt van iedere gedekte tafel een feestje. Ovenschalen, peper & zout molens, onderzetters, spatels. Het assortiment is breed en toch altijd een herkenbaar le Creuset design.

Type
Grillpan
Materiaal
Gietijzer
Kleur
Oranje
Maat
32 cm
20202320900460
Nieuw
024147306085
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking