Opinel officemesje hout
Opinel officemesje hout
Opinel officemesje hout
Opinel officemesje hout

Opinel officemesje hout

Multifunctioneel mesje voor het snijden, hakken en schillen van fruit en groenten. 10 cm lemmet en een beukenhouten handvat dat aangenaam aanvoelt. De natuurlijke kleur van het hout brengt een rustieke kant in je keuken.

 

Extra informatie over het mes:
Hardheid 55-57 HRC. Europese oorsprong. Het roestvrij staal dat wordt gebruikt in OPINEL-messen is een kwaliteit die is geoptimaliseerd om zowel een hoge corrosieweerstand als hoge mechanische prestaties te garanderen. Het mes biedt een uitstekende scherpte en hoge weerstand tegen slijtage, waardoor het bestand is tegen regelmatig contact met harde materialen, zoals keramiek, voordat het opnieuw moet worden geslepen. Roestvrij staal heeft het voordeel dat het onder normale gebruiksomstandigheden geen speciaal onderhoud vereist, in tegenstelling tot koolstofstaal. Toch kan het aan zijn grenzen voldoen als het langdurig in contact komt met een agressieve omgeving (zuur, zout water, schoonmaakmiddel...).

 

Extra informatie over het handvat:
Beukenhout is het meest gebruikte hout voor de vervaardiging van Opinel-handgrepen. Ons beukenhout komt uit Frankrijk en is hard, duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Met een homogeen uiterlijk varieert de lichte kleur van geel tot roze. Het wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van talrijke kleine donkere streepjes.

 

Laatste items in voorraad
€ 7,49
Incl. BTW

Type
Officemes
Kleur
Hout
Maat
10 cm
Opinel
30OP1913-10cm
3123840019135
Opinel
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking