Scanpan Glazen Deksel TechnIQ 26cm
Scanpan Glazen Deksel TechnIQ 26cm
Scanpan Glazen Deksel TechnIQ 26cm
Scanpan Glazen Deksel TechnIQ 26cm

Scanpan Glazen Deksel TechnIQ 26cm

Deze glazen deksel van Scanpan met stalen rand is passend op de TechnIQ reeks van Scanpan. De deksels zijn vaatwasser en oven bestendig.

Op voorraad
€ 38,90
Incl. BTW

Het Deense merk Scanpan ontwikkelt pannen en ander kookgerei van wereldklasse. Kwaliteit staat bij dit merk centraal, wat duidelijk terug te zien is in ieder product. De pannen van Scanpan staan garant voor hoge prestaties en maximale duurzaamheid. Scanpan is een van de grootste fabrikanten van pannen met een PFOA-vrije anti-aanbaklaag en de producten worden naar meer dan 50 landen ter wereld geëxporteerd.

Mileubewust en duurzaam met Scanpan
Scanpan doet er alles aan om een zo minimale ecologische voetafdruk achter te laten. Met innovatieve productievormen en nieuwe recycle technieken. Kookgerei van Scanpan wordt gemaakt van gereclyed aluminium (bijvoorbeeld van frisdrank of bierblikjes) dat wordt verwerkt tot een hoogwaardig legering en afgestemd op de kwaliteitseisen. Scanpan heeft een zeer langer levensduur wat bijdraagt aan het ecologisch profiel.

Assortiment van Scanpan
Of je nu opzoek bent naar een nieuwe koekenpan, wok, hapjespanbraadslede of een kookpannenset. Scanpan heeft verschillende series in het assortiment. Kies voor een strak design Techniq of Haptiq of kies voor glanzend RVS Fusion5. Bereid je ingrediënten voor met de scherpe messen van Scanpan. En serveer je gerecht met de serveerlepels van Scanpan.

Met de TO GO BY Scanpan lijn, neem je je favoriete merk ook mee onderweg met fantastische isoleerflesen in trendy kleuren.

Type
Deksel
Maat
26 cm
41902600
Nieuw
083421179166
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking