Le Creuset Gietijzeren braadpan Marmite 28 cm Ink
Le Creuset Gietijzeren braadpan Marmite 28 cm Ink

Le Creuset Gietijzeren braadpan Marmite 28 cm Ink

Deze gietijzeren braadpan van Le Creuset in de kleur Ink is het stralend middelpunt van je keuken! Hij is onmisbaar in het bereiden van je dagelijkse maaltijden en stoofschotels.

 

De gietijzeren pan is gemaakt van geëmailleerd gietijzer. Dit zorgt voor een zeer gelijkematige warmteverdeling. De gietijzeren braadpannen van Le Creuset zijn geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Het hoogwaardige materiaal heeft levenslang garantie. Na gebruik dien je de pan met de hand af te wassen.

Niet op voorraad
€ 285,00
Incl. BTW

Over Le Creuset

Le Creuset maakt al sinds 1925 topkwaliteit braad- en stoofpannen met hun unieke, kenmerkende design. In Frankrijk houd Le Creuset zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de unieke mallen van braadpannen die vervolgens nog met de hand worden geëmailleerd in verschillende kleuren. Le Creuset heeft naast hun bekende pannen assortiment, vele producten voor verschillende bereidingen van hoogstaande kwaliteit. Een uitgebreid aardewerk servies maakt van iedere gedekte tafel een feestje. Ovenschalen, peper & zout molens, onderzetters, spatels. Het assortiment is breed en toch altijd een herkenbaar le Creuset design.

Type
Braadpan
Materiaal
Gietijzer
Kleur
Blauw
Maat
28 cm
21114281300430
Nieuw
24147312055
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking