Elektronische aansteker TFA
Elektronische aansteker TFA
Elektronische aansteker TFA
Elektronische aansteker TFA
Elektronische aansteker TFA
Elektronische aansteker TFA

Elektronische aansteker TFA

Een ideale aansteker die je kan opladen met een USB kabel. Geen gedoe met navullen van gas maar veilig en schoon met een kabel. Deze aansteker is voor het aansteken van kaarsen, gasfornuis, grill en nog veel meer. Werkt elektrisch met elektrische boog.

 

De aansteker ontsteekt bij weer en wind, zonder naakte vlammen. Opladen via Micro-USB-kabel .Veilig en gemakkelijk te gebruiken. Veilig, betrouwbaar en milieuvriendelijk met een boog in plaats van een vlam - zo worden vandaag de dag kaarsen, lantaarns, gasfornuizen, barbecues of open haarden aangestoken.

 

Wegwerpaanstekers zijn slecht voor het milieu, navulaanstekers hebben vaak geen gas of benzine bij de hand op het beslissende moment. De vlamboogaansteker van TFA werkt met een elektrisch opgewekte vlamboog en kan eenvoudig en voordelig via micro-USB-kabel worden opgeladen - op het Notebook, op de PC, op de Power Bank - net als je smartphone. Een LED-indicator geeft aan wanneer de accu leeg is en na 1,5 - 2 uur opladen is deze weer klaar voor gebruik. De bijpassende oplaadkabel wordt meegeleverd.

 

Dit praktische apparaat heeft nog meer voordelen ten opzichte van conventionele aanstekers: Omdat het geen open vuur produceert, ontsteekt het als een stormaansteker in weer en wind en biedt het meer veiligheid. Door op de knop te drukken, wordt de boog tussen de elektroden onmiddellijk opgebouwd. Een beschermkap voorkomt onbedoelde ontsteking. Zodra je de knop loslaat, of uiterlijk na 10 seconden, wordt de boog automatisch onderbroken. Door de staafvorm kan het apparaat veilig en comfortabel worden bediend. Extra flexibiliteit wordt geboden door de beweegbare hals, die naar wens kan worden uitgelijnd.

 

De aansteker wordt geleverd inclusief USB kabel en gebruiksaanwijzing.

Niet op voorraad
€ 12,95
Incl. BTW

Type
Aansteker
Kleur
Zwart
Elektronische aansteker TFA
Nieuw
4009816034434

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking