Chef's Choice Diamant messenslijper 2 fasen
Chef's Choice Diamant messenslijper 2 fasen
Chef's Choice Diamant messenslijper 2 fasen
Chef's Choice Diamant messenslijper 2 fasen

Chef's Choice Diamant messenslijper 2 fasen

De elektrische Chef’sChoice messenslijper is de ideale slijpmachine voor de thuisgebruiker. Deze compacte slijper maakt gebruik van gediamanteerde slijpschijven. Hierdoor heb je zeer snel en gemakkelijk een goed slijpresultaat. Dankzij de precisiebegeleiders hanteer je altijd de juiste slijphoek.

 

De slijper is voorzien van anti-slip voetjes voor optimaal gebruiksgemak.

 

2 fasen slijper

Het slijpen bestaat uit twee fasen. In fase 1 gebruikt je een fijne gediamanteerde metalen schijf. Voor fase 2 gebruik je een ultrafijne gediamanteerde schijf. Tijdens beide fasen slijp je het mes in een hoek van 20 graden. Japanse messen zijn hierdoor minder geschikt voor deze slijper.

Slijpen met deze messenslijper zorgt dat er slechts een minimale hoeveelheid materiaal wordt weggeslepen. Hierdoor blijft de duurzaamheid en de kwaliteit van de messen gewaarborgd.

 

In fase 1 slijp je botte messen om een nieuwe snede en de juiste slijphoek te krijgen. Haal botte messen minimaal 10 tot 15 keer door de slijpmachine. Wanneer een braam duidelijk voelbaar is stap je over naar fase 2. Tijdens fase 2 polijst je het mes om een braamvrije en scheermesscherpe snede te creëren. Vier tot zes keer door de slijper halen is voldoende.

 

Gekartelde messen slijp je uitsluitend in fase 2. Gebruik fase 2 ook voor het scherpteonderhoud van je messen. Ook hier geldt dat vier tot zes keer slijpen voldoende is.

 

De buitenkant van de slijpmachine kan worden gereinigd met een vochtige doek. Leeg minimaal één keer per jaar de opvangvang van het slijpafval. Open hiervoor de magnetische reinigingsdeksel onder het apparaat. Het scherp maken van je messen was nog nooit zo gemakkelijk!

Laatste items in voorraad
€ 145,00
Incl. BTW

Type
Messenslijper
Kleur
Wit
22CC312
087877003129

Chef's choice

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking