Oven braadzakken Roast in Bags
Met ROAST IN BAGS braadzakken kun je je maaltijden met meer smaak en gemak in de oven bereiden. Door het gesloten braadsysteem van de braadzakken blijven de smaak en de braadsappen beter behouden. Bovendien komen er met de STUDIO COOK braadzakken geen geurtjes meer vrij en blijven je oven en ovenschaal schoon.
Eigenschappen braadzakken:
-Schone oven
- Malsere smaak
- Kruiding kan naar wens worden toegevoegd
- ‘Bedruipen’ niet meer nodig; minder werk
- Er hoeft geen olie of boter toegevoegd te worden
- Behoud de volle en pure smaak van de kip
Gebruiksaanwijzing braadzakken:
Doe de (naar wens gekruide) kip in debraadzak
Sluit de braadzak niet te stevig af met de bijgeleverde clip, zodat de stoom uit de braadzak kan
Leg de braadzak in een schaal onderin de voorverwarmde oven 200ºC
Algemene regel: 20 minuten p/500g + 20 minuten
Knip de zak na afloop voorzichtig open bij de clip
Schoonmaken:
Schone oven, geen aangekoekte schalen
De braadzakken kunnen één keer gebruikt worden
Braadtijden:
De braadtijd varieert met het gewicht van het product
De braadtijd varieert per oven, (gas/elektrisch/hete lucht)
De braadzak kan zwellen in de oven, dat is normaal
De braadzak mag de wanden van oven nooit raken
De oven mag niet warmer zijn dan 200ºC
Pas op voor stoom bij openen: draag ovenhandschoenen!
Tip:
Probeer ook eens kippenpootjes en kippenvleugels, kalkoen, lamsvlees of vis